Vyzkoušejte venkovní sudové sauny Sotra

PR TEXT Jistě uznáte, že pobyt v sauně je téměř pro každého relaxační a příjemný zážitek. Nabízíme vám sudové sauny Sotra ze severského smrku. V naší nabídce najdete venkovní sauny s elektrickými kamny a kamny na dřevo. Pokud máte rádi dřevo a chcete investovat do vysoce kvalitní sauny za přijatelné ceny, tak sudové sauny jsou pro vás přesně tím pravým.

Sudové sauny jsou v naší zemi poměrně novým jevem, ačkoli ve Finsku je používají již více než 20 let. Výhody sudové sauny Sotra®: Sudová sauna je inovativní výrobek pro ty, kteří chtějí v krátkém čase a bez zbytečných starostí získat plnohodnotnou saunu. Mobilní sauna nevyžaduje další zázemí. Lze ji přemisťovat pomocí manipulátoru a instalovat ji předem připravenou platformu nebo podklad. Sudová sauna je absolutně ekologická a bezpečná. Při její výrobě se používá pouze přírodní dřevo o obsahu vlhkosti 8 %. Účinný tvar sudové sauny, bednářská technologie a vysoká kapacita pece HARVIA umožní prohřát parní lázeň na 120°C i v té nejchladnější zimě. S pomocí originálního designu si tak ozdobíte jakýkoliv prostor. Výstavní stánek naší společnosti se nachází na adrese  Březí 128, Praha – Východ www.sudova-sauna.cz   731618461 Bisous s. r. o.  

 

WWW.SUDOVA-SAUNA.CZ

Sudové sauny jsou v naší zemi poměrně novým jevem, ačkoli ve Finsku je používají již více než 20 let.

Výhody sudové sauny Sotra®:

Sudová sauna je inovativní výrobek pro ty, kteří chtějí v krátkém čase a bez zbytečných starostí získat plnohodnotnou saunu.

Mobilní sauna nevyžaduje další zázemí. Lze ji přemisťovat pomocí manipulátoru a instalovat ji předem připravenou platformu nebo podklad.

Sudová sauna je absolutně ekologická a bezpečná. Při její výrobě se používá pouze přírodní dřevo o obsahu vlhkosti 8 %.

Účinný tvar sudové sauny, bednářská technologie a vysoká kapacita pece HARVIA umožní prohřát parní lázeň na 120°C i v té nejchladnější zimě.

S pomocí originálního designu si tak ozdobíte jakýkoliv prostor.

 

Výstavní stánek naší společnosti se nachází na adrese 

Březí 128, Praha – Východ

www.sudova-sauna.cz  

731618461

Bisous s. r. o.

 

 

 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.