Zakupte farmu na francouzském venkově

Dnes skončily mezinárodní závody ve francouzském Pau. Pokud byste toužili zakoupit farmu na francouzském venkově, můžete vybírat z několika neodolatelných nemovitostí. V článku vám nabízíme přehled několika z nich.

1. Château de Combecave, Tarn-et-Garonne

Zámek na kopci se šesti ložnicemi, zahradou, bazénem a vinným sklípkem. Kompletně renomovaná stodola s šesti boxy a paddocky. Cena: 2,8 milionu EUR.

 

2. Domaine d’Escudes, Gascony

Dříve lovecká chata s šesti ložnicemi, tenisovým kurtem, bazénem a dalším obytným domem. Volné boxové ustájení s paddocky. Možnost dále vybudovat jezdecké centrum. Cena: 1,28 milionu EUR.

 

3. Vila v Mougins, Cote d’Azur

Toto je jedna z deseti vil v Argeville Equestrian Centre v Mougins. Dvěstě hektarový pozemek, pět ložnic, domácí kino, vyhřívaný bazén. Argeville Equestrian Centre, vlastněné pravnučkou Pabla Picassa, má vnitřní a dvě venkovní arény se stájemi pro 48 koní. Cena 2,75 milionu EUR.

 

4. Saint-Rémy-de-Provence, Provence

Dům se dvěmi ložnicemi a prostornou kuchyní s obyvacím pokojem. Hala a 14 vnitřních a dva venkovní boxy, velká stodola. V areálu také prostorný sklad na slámu a zemědělskou techniku. Cena 1,495 milionu EUR.

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.