Galavečer vytrvalosti již za necelý týden!

Hodnocení sportovní sezony roku 2011 věnuje patřičnou pozornost také komise vytrvalosti. V sobotu 4. 2. se tak sejdou příznivci této disciplíny při Galavečeru vytrvalosti v Divadle Komorní Fidlovačky v Praze, kde proběhne slavnostní vyhlášení nejlepších jezdců, koní a stájí uplynulé sezony. Aktuální informace sledujte na www.vytrvalost.com.

V sobotu 4. února proběhlo na malé scéně pražského Divadla na Fidlovačce slavnostní vyhodnocení jezdecké sezony 2011 ve vytrvalostní disciplíně. Největšího úspěchu dosáhla Natálie Terberová, jež zvítězila nejen v kategorii juniorských jezdců, ale se svým koněm Joulik de Villeneuve nenašla přemožitele i v kategorii „Kombinace 2011“, v níž byly zohledněny výsledky konkrétních dvojic jezdců a koní.

Joulik de Villeneuve byl úspěšný také v samostatné anketě „Kůň roku 2011“, v níž obsadil druhé místo. Ocenění si tato dvojice vysloužila především díky 31. příčce na prosincovém mistrovství světa juniorů a mladých jezdců v Abu Dhabi. První místo mezi koňmi obsadil Shekel, jehož sedlala Magdalena Prikrylová.
Ceny pro seniorského jezdce roku 2011 si odnesl Petr Jadlovský, který dosáhl během uplynulé sezony řady velmi dobrých umístění na mezinárodních i domácích závodech. Poslední vyhlašovanou kategorií byla „Stáj roku 2011“. Tou se stala JS Karolína, jejíž reprezentanti vybojovali prvenství na mistrovství ČR juniorů a mladých jezdců, 2. místo na mistrovství ČR seniorů a další medailové pozice na mezinárodních závodech v Mostě a v Mikulově.
Během slavnostního odpoledne si pro ceny nepřišli jen vítězové, ale vždy nejlepší desítka umístěných v každé z anket. Moderování ceremoniálu se ujal osobně manažer komise vytrvalosti České jezdecké federace Antonín Terber, jehož slovem i zpěvem doprovázela Zuzana Ďurdinová známá nejen z muzikálových rolí, ale také z působení v kapele Lokomotiva. Předávání pěti desítek cen probíhalo plynule bez zbytečných prostojů, avšak nouze nebyla ani o vtipné chvíle. Přes 150 návštěvníků se bavilo i při následném divadelním představení Nejlepší kamarádky, které celý program zakončilo.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.