MČR/děti, junioři Ptýrov 2014: Mistry A. Půlpánová, F. Stružinský, Karlovy Vary, K. Kučerová

Ve dnech 8. - 10. srpna se na Farmě Ptýrov koná MČR dětí a juniorů v parkurovém skákání. Přihlášeno 167 koní, 106 jezdců a 14 družstev. Online výsledky zde. 10. 8. 10:55 HOD: Děti - Mistrem se stal František Stružinský s koněm Zonnedoeptoltien, stříbro pro Sáru Finsterle a Euru a bronz získává Matouš Kořínek s Chique. Tato trojka se rozeskakovala a všichni chybovali na stejném skoku. Rozhodoval čas. Vítěz se dostal jako jediný pod 40 vteřin. 13:55 HOD: Družstva - Zlato pro karlovarské družstvo (Stružinský, Pospěch, Nágr, Štorkánová), druhé místo Praha 1 a bronz získávají Východočeši 2. Účastník ME v Arezzu F. Stružinský má druhé zlato! 16 HOD: Mladší junioři - Jediní čistí ve finále Kateřina Kučerová a Timpex Ábránd. O stříbro a bronz se rozeskakují F. K.-Krakowská (Nobilis) a P. Boháčová (Noemi 1). 18 hod: Mezi st. juniory zvítězila A. Půlpánová před K. Málkovou a Martinou Kučerovou. 11. 8. 8:30 HOD: Vloženy kompletní výsledky.

STARTKY: PÁTEK: tréninkdětiml. juniořist. junioři, SOBOTA: děti, družstva, ml. junioři, st. junioři, NEDĚLE: 110/115, děti, družstva, ml. junioři, st. junioři

VÝSLEDKY: PÁTEK: ZLdětiL**, ml. junioři, S*, st. junioři, SOBOTA: L*dětidružstvaS*ml. juniořiS**st. junioři, NEDĚLE: 110/115dětidružstvaml. juniořist. junioři

 

NEDĚLE 10.8.

Děti - Mistrem se stal František Stružinský s koněm Zonnedoeptoltien, stříbro pro Sáru Finsterle a Euru a bronz získává Matouš Kořínek s Chique. Tato trojka se rozeskakovala a všichni chybovali na stejném skoku. Rozhodoval čas. Vítěz se dostal jako jediný pod 40 vteřin.

Družstva - Zlato pro karlovarské družstvo (Stružinský, Pospěch, Nágr, Štorkánová), 2. Praha 1 a bronz získávají Východočeši 2. Účastník ME v Arezzu F. Stružinský má druhé zlato!

Mladší junioři - Jediní čistí ve finále Kateřina Kučerová a Timpex Ábránd. O stříbro a bronz se rozeskakují F. K.-Krakowská (Nobilis) a P. Boháčová (Noemi 1). Úspěšnější byla Petra Boháčová, která odtsratovala jako první a bezchybně a rychle se dostala do cíle. Druhá startující Francesca Kolowrat-Krakowská s Nobilis chybovaly na posledním skoku rozeskakování (bronz).

Starší junioři - Tři dvojice se dostaly do rozeskakování. První nastoupila Kateřina Málková a Chinta, s čistým štítem a v rychlém tempu dojely do cíle. Jejich výkon překonali Adéla Půlpánová s Duelem a čekalo se, jak půjde třetí, Martina Kučerová s Chlodwigou Marií sice dojely nejrychleji, ale na posledním skoku po krátkém nájezdu chybovaly a skončily třetí.

 

SOBOTA 9.8.

Děti - 9 nul, se dvěma koňmi 0+0 M. Kořínek. Do III. kola postupuje s nulou M. Kořínek, S. Najmanová, F. Stružinský, M. Rodová, L. Kumarová, S. Finsterle, L. Gabryš i obhájkyně V. Vacková.

Družstva - vede karlovarské 1 (3x 0 tr.b.), 2. Pražáci 1 (3x 0 tr.b.) a 3. se 4 tr.b. Východočeši 2.

Mladší junioři - 4 nuly, do třetího kola postupuje s nulou F. K.-Krakovská (2x), P. Dajbych a K. Kučerová.

Starší junioři - 5 nul, do třetího kola jde s nulou N. Grünthalová, A. Půlpánová, K. Málková (2x) a K. Kučerová.

 

PÁTEK 8.8.

Děti - je celkem 22 nul ze 48 startujících, s více koňmi např. M. Rodová, S. Najmanová, M. Kořínek nebo K. Hofmeisterová a také obhájkyně V. Vacková.

Mladší junioři - 18 nul ze 49 startujících, se třemi koňmi F. Kolowrat-Krakowská a P. Dajbych.

Starší junioři - 9 nul ze 29 startujících. Se dvěma koňmi čistě K. Málková a M. Kučerová.

 

7. 8. 19:50 HOD: Čekáme na startovní listiny na zítřek, vedoucí ekip právě obdrželi pokyny pro zítřejší program. Podle nich se pak připraví startovní listiny.

7. 8. 11:15 HOD: Přehled startujících koní včetně startovních čísel ZDE.

5. 8. 16:40 HOD: V pátek v 18:00 proběhne slavnostní nástup všech soutěžících, poté bude následovat technická porada ve VIP prostorách, a následně pak zde i losování družstev.

2. 8. 8:40 HOD: POZOR - V Bakově nad Jizerou probíhá rozsáhlá úprava místních komunikací a je z tohoto důvodu průjezd městem výrazně omezen. Pro příjezdovou trasu prosto prosím volte až další sjezd z dálnice na Mnichovo Hradiště.

Aktualizace 30. 7. 19:30 HOD: Vložen seznam přihlášených. Pořadatel upozorňuje, pořadatel upozorňuje, že vše uvedené v tabulce je dle přihlášek v řádném termínu a je to současně závazná objednávka boxů, neboť ustájení je na MČR povinné.

 

PŘEHLED SOUTĚŽÍ

Pátek 8. srpna 2014

0 Zahajovací trénink

1 Skoková soutěž stupně ZL

2 Skoková soutěž stupně L**

3 Skoková soutěž stupně S*

Sobota 9. srpna 2014

4 Skoková soutěž stupně L*

5 Skoková soutěž stupně L*

6 Skoková soutěž stupně S*

7 Skoková soutěž stupně S**

Neděle 10. srpna 2014

8 Dvoufázové skákání 110/115

9 Skoková soutěž stupně L*

10 Skoková soutěž stupně L**

11 Skoková soutěž stupně S**

12 Skoková soutěž stupně S**

 

 

Rozpis

Stránky MČR

Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.