Zápis z jednání Rady ČJF z 19. 7. 2022

V úterý 19 . 7. 2022 v 10 hodin proběhlo 3. zasedání Rady ČJF. Na programu jednání bylo primárně téma navýšení kapitol rozpočtu ČJF pro rok 2022. Výkonný výbor ČJF zpracoval a předložil Radě k projednání návrh rozpočtu s navýšením příslušných kapitol tak, jak stanovují dotační pravidla NSA. Navýšení se tak nejvíce dotkla podpory reprezentace, soutěží, talentované mládeže a rozpočtu oblastí ČJF. 

Hned v úvodu také generální sekretář ČJF představil video spot, který vznikl na základě vzájemné spolupráce s FEI a se kterým se budou moci všichni seznámit při projekcích na závodech a dalších akcích ČJF.  

 Sekretariát také informoval Radu o aktuálním stavu zavádění výsledkového programu Hubertus a tedy, že program je nyní plně funkční a již propojen s JISem ČJF. Již v uplynulém týdnu proběhl v Pardubicích závod ve všestrannosti, který byl plně zpracováván právě v programu Hubertus a sklidil značné ocenění co do uživatelské obslužnosti, tak pro svou širokou nabídku funkcionalit. V rámci této akce také proběhlo historicky první ze série školení pro zpracovatele výsledků a odbornou veřejnost, která s tímto programem bude v budoucnu pracovat. Během více jak tříhodinového školení se tak účastníci seznámili s jednotlivými funkcemi a s tím, jak program v praxi používat. Následně také generální sekretář informoval o dalších termínech školení, nebližší je plánováno na 4. 8. 2022 od 10h v rámci skokového MČR v Martinicích, kde proběhne školení na disciplínu skoky a drezura. Zájemci se již nyní mohou přihlašovat přes JIS. 

Standartně v rámci jednání Rady také proběhla diskuze nad aktuálními tématy, kdy se například zástupci oblastí dotazovali na nově založenou komisi pořadatelů, a to primárně na složení komise a upozorňovali na nutnost mít zde také zástupce pořadatelů menších akcí. Tento podnět našel mezi účastníky shodu a byl již předán předsedovi této komise, panu Suchánkovi, který sekretariát ujistil, že se zástupcem tohoto segmentu v komisi od počátku počítá. Složení komise bude dle pana předsedy představeno v nadcházejících dnech. 

Radní středočeské oblasti se dotazoval na stav a složení ekonomické komise ČJF. Paní víceprezidentka pro ekonomiku ČJF, paní Vladimíra Pospíšilová jej ujistila, že na personálním obsazení komise již pracuje a spolu s plánem činnosti bude vše v příštích dnech oznámeno. 

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.