CSI3*-W Budapešť 2019 - olympijská kvalifikace: Vítězí Ukrajina, Češi druzí

Ve dnech 27. - 30. června se konají v Budapešti závody CSI3*-W, při kterých se jel týmový kvalifikační závod naší skupiny C na olympijské hry v Tokiu 2020. Český tým se zúčastnil v sestavě Aleš Opatrný, Emma Augier de Moussac, Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára.

Oficiální webové stránky | Startky a výsledky 

Kvalifikační soutěž se pojede jako klasický pohár národů tedy 4 jezdci a nejhorší výsledek se škrtá a do druhého kola postupují všechny týmy. Na programu závodů je soutěž zařazena na pátek 28. června ve 14.30 hodin. Stavitelem parkuru bude Fin Aki Ylanne. Na OH postupuje pouze jeden, a to vítězný tým. Do Budapešti se ze skupiny C přihlásily: Česká republika, Maďarsko, Ukrajina, Bulharsko, Řecko, Litva, Rumunsko, Slovinsko, Slovensko a Turecko, které se ale v minulém týdnu odhlásilo.

Ve stejném termínu proběhne tento kvalifikační závod v Moskvě, kam se přihláily zbylé země ze skupiny C. I z Moskvy postoupí vítězné družstvo.

 

Výsledky OH kvalifikace

druhé kolo: 1. Ukrajina (27 tr. b.), 2. Česká republika (35 tr. b.): Z. Zelinková a Caleri II (9 tr. b.),  E. de Moussac a J.C.S. Chacco Dia (elim), O. Zvára a Cento Lano (17 tr. b.), A. Opatrný a Forewer (9 tr. b.), 3. Maďarsko (35 tr. b.), 4. Bulharsko (31tr. b.)

první kolo: 1. Ukrajina (14 tr. b.), 2. Česká republika (23 tr. b.): Z. Zelinková a Caleri II (5 tr. b.),  E. de Moussac a J.C.S. Chacco Dia (elim), O. Zvára a Cento Lano (9 tr. b.), A. Opatrný a Forewer (9 tr. b.), 3. Maďarsko (29 tr. b.), 4. Bulharsko (34 tr. b.), 5. Litva (79 tr. b.)

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.