GCT 2015: Řím - Grand Prix pro Bengtssona

Ve dnech 11. - 13. září se v Římě koná třinácté kolo světového skokového seriálu Global Champions Tour 2015. Závody probíhají na stadionu Stadio dei Marmi, který je lemován 59 sochami znázorňujícími různé sporty. Přinášíme video upoutávku uvnitř článku. Aktualizace 12. 9. 20:35 HOD: V Grand Prix Říma zvítězil Rolf-Göran Bengtsson před Lucianou Diniz a Marcusem Ehningem. Výsledky v článku včetně rozhovoru s vítězem. 13. 9. Nejlepší trojka nedělní 150 cm: P. Delaveau a Lacrimoso, Lorenzo de Luca a Silvestras a Emauele Gaudiano - Caspar. 4. M. Michaels-Beerbaum a Fibonacci.  

13. 9. Nejlepší trojka nedělní 150 cm: P. Delaveau a Lacrimoso, Lorenzo de Luca a Silvestras a Emauele Gaudiano - Caspar. 4. M. Michaels-Beerbaum a Fibonacci.

 

 

Rolf-Göran Bengtsson se dramaticky přiblížil Scottu Brashovi a Lucianě Diniz, když dokázal zvítězit v Longines Global Champions Tour Grand Prix v Římě. Pořadí žebříčku vede stále Scott Brash s 276 body, následovaný Lucianou Diniz s 265 body a vítězem z Říma Bengtssonem, který ztráci 3 body na Lucianu.  Poslední dvě kola GCT slibují napínavou podívanou.

Výsledky sobota:

145/150 cm - P. Schwizer a PSG Junior, Maikel van der Vleuten a Kisby, Ferenc Szentirmai a Chaccland

160 cm - Rolf-Göran Bengtsson a Casall ASK, Luciana Diniz a Fit For Fun 13, Marcus Ehning a Comme il faut

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.