Seznamte se: Jessica von Bredow-Werndl

Německá drezurní jezdkyně Jessica von Bredow-Werndl vyhrála poslední kolo Světového poháru v Göteborgu, zvítězila i v GP, i v küru (81,350 %). Partnerem jí nebyl nikdo jiný než syn slavného Gribaldiho, tmavý hnědák plemene KWPN jménem Unee BB. Jejím domovem je areál Aubenhausen. Jessica nedá dopustit na mentální koučing a měli byste si ji dobře zapamatovat - právě postoupila do německého šampionátového kádru...

Manželem Jessiky je jezdec všestrannosti Max von Bredow, jezdí také její bratr Benjamin.

Rodiče čerstvě osmadvacetileté (narodila se 16. 2. 1986) absolventky berlínské školy komunikace, marketingu a managementu jsou také sportovci - matka lyžovala a otec je mistrem německa v jízdě na plachetnici. Ke koním ji a bratra přivedla teta, která chová poníky. Když bylo Jessice sedm let, její rodiče zakoupili areál v Aubenhausenu (aubenhausen.de). Její trenérkou je nyní Monica Theodorescu, denně jezdí šest až sedm koní. Ve volném čase opět sportuje, běhá a věnuje se svému manželovi.
Sní o tom, že bude startovat na olympijských hrách - a nyní k tomu má dost blízko, neboť drezurní komise německé jezdecké federace ji za poslední výkony přesunula z B-kádru do šampionátového kádru. Když to takto půjde dál, můžeme ji tedy vidět i v Normandii!  

Od roku 2011 pracuje také pod vedením mentálního kouče Holgera Fischera a jeho vlivu přičítá i velké výkonnostní zlepšení.

Jessica v roce 2004 zvítězila v Aarhusu na ME mladých jezdců s Bonitem.
Kromě Göteborgu se jí dařilo také v neumünsteru (13. - 16. 2.), kde byla v GP i v küru třetí (Unee BB). Majitelkou jejího hřebce je Švýcarka Beatrice Bürchler-Keller.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.