Exclusive Equestrian Experiences

Společnost Exclusive Equestrian Experiences s.r.o., zastoupená jednatelkou Kristýnou Vokřálovou, působí na trhu již osmým rokem, dříve však pod jiným názvem. Její specializací je nákup, prodej a zprostředkování prodeje koní po celém světě a mimo jiné takřka výhradní zastoupení pro export do Francie, kam již odcestovaly stovky koní. Nově však úspěšně expanduje do Ruska, USA, Kanady, Dubaie, Indonésie a Číny.

Po návštěvě významných jezdeckých událostí, mj. Winter Equestrian Festival na Floridě, a četných konzultacích s klienty se společnost rozhodla přinést na trh nový produkt – Jezdecké cesty.

Dnes již nabízíme několik druhů těchto cest, outgoingové a incomingové. Pro zahraniční klienty organizujeme prohlídky stájí a koní k prodeji v kombinaci s třídenním poznávacím okruhem. Dále také přímo zájezdy na významné jezdecké akce jako jsou CSI, šampionáty, veletrhy přičemž každý zájezd je připravován na míru a klient opět může shlédnout nejkvalitnější koně pro něj předvybrané k prodeji a to v kterékoliv evropské zemi. Pro českou klientelu jsme připravili například cesty: CSIO5* Cannes, ME v Dánsku, Olympia Horse Show v Londýně, EQUITA Lyon, Salon du Cheval v Paříži…

V oblasti prodeje koní se zabýváme zejména parkurovými koňmi. Díky podpoře nových investorů můžeme vykročit vstříc našemu velkému přání popularizovat v České Republice francouzské koně Selle Francais. Trvale pro naše klienty hledáme vhodné koně, tedy pokud máte zajímavé koně na prodej, obraťte se na nás!

Trvale hledáme také vhodné koně pro americké soutěže hunters. Díky silnému partnerství s kanadskou rozhodčí pro soutěže hunters a equitation může být naše kolekce hunterů skutečně kvalitní.

Podmínkou pro zařazení do prodeje je kvalitní dokumentace (foto, video) plný původ koně, dobrý zdravotní stav a vyhotovené RTG koně. Naši pracovníci v případě zájmu samozřejmě koně přijedou natočit.  

Náš tým již dnes čítá osm lidí. Jednateli společnosti jsou Kristýna Vokřálová a Ivan Pajtl přičemž slečna Vokřálová se standardně věnuje péči o zahraniční klienty a zahraniční propagaci společnosti. O kompletní administrativu se stará Kristina Pecková. Gabriela Winklerová pak cestuje po České republice za účelem natáčení koní a zajišťuje kompletní servis českým klientům. V následujících měsících doufáme v novou posilu týmu – všem dobře známéhoTomáše Aberla. Na samotné Jezdecké cesty pak máme v kanceláři dalších několik pracovníků. Koně v majetku EEE s.r.o. jsou připravování špičkovými jezdci – Lenkou Matunovou, Petrem Dohnalem a dalšími.

Jak již bylo zmíněno, našim hlavním cílem je popularizace koní Selle Francais v České republice a jejich dovoz a následný prodej. Jednáme také o zastoupení PK SF v naší zemi a zpřístupnění nejlepších francouzských hřebců. Bohužel až pro sezónu 2014. Spolupráce s Francií je velmi úzká a proto zde také zastupujeme dvě české firmy zabývající se výrobou jezdeckých hal.

Dále také připravujeme vlastní značku jezdeckých potřeb. To bude malé překvapení. :)

V sezóně 2013 se staneme partnery mnoha důležitých jezdeckých událostí, kde nebudeme osobně chybět. Jako vystavovatelé se také zúčastníme významných veletrhů, aukcí a jiných prodejních akcí, mj. Equisud Montpellier, Equiros v Moskvě, Horfa v Shanghai, Fences ve Francii, WEF Wellington 2014 a mnoho dalších.

Kompletní nabídku koní a služeb naleznete na našem webu www.exclusive-horses.eu.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!

Team Exclusive Equestrian Experiences

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.