Články Volný čas Koníček

Narozeninová soutež s Dance and Jump

Velká jarní soutěž

Velká soutěž s Equiservisem Vánoce 2013

Objev svého koně

Do redakce se nám sešlo množství fotografií vs námětem Objev svého koně! Posílali jste fotky děti objevujících fascinující svět koní v nejrůznějších podobách, avšak jednoznačně převážily fotky zvýdavých batolat a jejich velkých čtyřnohých kamarádů. Podívejte se s námi na Vaše fotografie!

Napište nám!

Co si myslím o hobby závodech?

Holky a kluci, v  redakci se nám sešly vaše názory na otázku "Co si myslím o hobby závodech?" Tady jsou vaše názory, které se nám "nevešly" do tištěného Koníčka.

Prázdninová osmisměrka

Jezdecký deník ke stažení

Deník je ke stažení zde.

Výtvarné soutěže pro děti a mládež "Pomáháme zvířatům"

Sdružení Toulcův dvůr vypsalo již 5. ročník Výtvarné soutěže pro děti a mládež "Pomáháme zvířatům". Uzávěrka soutěže je 28.9. 2013. Vernisáž výstavy se uskuteční 5.10. 2013 v Toulcově dvoře v rámci oslav Dne zvířat. Pro výherce tří kategorií jsou každoročně  připraveny krásné ceny.

Vyhodnocení Velké vánoční soutěže o helmy Uvex Supersonic!

V listopadovém čísle Koníčka jsme vyhlásili Velkou vánoční soutěž. Ve hře byly tři překrásné helmy Uvex Supersonic ozdobené různými motivy - ty do soutěže věnoval obchodní dům Dance and Jump, a dále také tři zajímavé knihy o koních. Jména výherců se dozvíte uvnitř článku.

1 2 3 4

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.