Články Zajímavosti Vzdělávání

Střední škola hotelová a služeb Kroměříž: Obor jezdec a chovatel koní

Jsi milovník koní. Zajímáš se o práci u koní a kolem koní. Láká tě jízda na koni, skákat s koněm přes překážky, účastnit se parkurových závodů, zapřahat koně do vozu, ošetřovat klisny s hříbaty. Jestli alespoň jednou odpovíš ano, tak právě tobě je určen obor jezdec a chovatel koní.

ZZVJ již od 1. května 2020

Výkonný výbor ČJF včera schválil hlasováním per-rollam možnost pořádní Zkoušek základního výcviku jezdce s omezeními, která jsou v souladu s platnými vládními opatřeními proti šíření viru Covid-19. S dalším uvolňováním se budou podmínky pro ZZVJ operativně upravovat, doporučujeme pořadatelům i účastníkům sledovat web ČJF a pokyny oblastních sekretářů.

Seminář: Aktuální problémy chovu a šlechtění koní v ČR

V pátek 8. listopadu proběhne na Mendelově univerzitě v Brně seminář „Aktuální problémy chovu a šlechtění koní v ČR“. Na semináři budou s odborníky diskutována témata týkající se chovu a šlechtění koní, situace ve státních chovatelských organizacích, problematiky dostihovém sportu, veterinárních otázek, legislativy, podkovářství a další.

Změna pravidel a vzdělávání květen 2019

Výkonný výbor České jezdecké federace na svém 2. zasedání dne 21. 5. 2019 schválil několik úprav v pravidlech jezdeckého sportu a dokumentu vzdělávání. 

Dokument Vzdělávání v ČJF prošel aktualizací

Česká jezdecká federace na svých webových stránkách zveřejnila pracovní verzi aktualizovaného komplexního dokumentu Vzdělávání v ČJF. Dokument upravuje podmínky jednotlivých kvalifikací v jezdectví platných od 1. května 2019 - ZZVJ, instruktoři, trenéři, rozhodčí, komisaři na styl, stavitelé... Především došlo ke změně v ZZVJ schválených Výkonným výborem, kde se mění drezurní úlohu pro všeobecnou ZZVJ! Celý dokument najdete zde.

Třídenní klinika s Dr. Karin Leibbrandt a Tessou Roos

V termínu od 7. do 9. března proběhne na statku Krkavčí hora vzdělávací klinika s dvěma lektorkami z Holandska - dr. Karin Leibbrandt - veterinářkou, zkušenou trenérkou a zakladatelkou konceptu 4 Dimension Dressage, a Tessou Roos, která se specializuje na správný sed jezdce a metodu cvičení a cítění vlastního těla – Feldenkrais a její aplikaci v jezdectví.

Jezdecká soustředění 2018/2019: další termíny

Připravili jsme pro vás opět souhrnný článek jezdeckých soustředění. I letos tedy můžete využít možnosti zviditelnit vzdělávací akci prostřednictvím našich webových stránek. Na e-mail web@jezdectvi.cz pošlete podrobnější informace a my je zveřejníme v tomto článku.

Přednáška: Historie chovu starokladrubských koní

Učená společnost ČR srdečně zve na veřejnou přednášku Ing. Lenky Gotthardové na téma Historie chovu starokladrubských koní. Přednáška se uskuteční v úterý 11. prosince 2018 od 17:00 hodin v místnostech 205, 206 budy AV ČR, Národní 3, Praha 1. 

Tlumačov: Přednáška pro příznivce tradičních zápřeží

Zemský hřebčinec Tlumačov s.p.p. pořádá v sobotu 10. listopadu od 10 hodin pro příznivce tradičních zápřeží přednášku o mezinárodní organizace Association Internationale D'Attelage De Tradition. 

Školení aneb pojďte si zvýšit kvalifikaci! Zrušené doškolení trenéru všestrannosti

Kurzy, školení, semináře - hledáte možnost, jak si zvýšit kvalifikaci? Pak pro vás máme informace o letošních vypsaných vzdělávacích akcích po celé České republice, které souvisí s koňmi a jezdectvím.

1 2 3 4 ... 11

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.