Články Volný čas

Létající Francouz Lorenzo a jeho koně se představí v pražské O2 areně

Galashow světového parkuru GC Prague Playoffs opět nabídne kromě vrcholového sportu i unikátní představení určené nejen pro všechny obdivovatele koní. Poprvé v O2 areně vystoupí slavný Lorenzo, který stádo svých koní ovládá vestoje z jejich hřbetu.

Dámský den opět ve Slatiňanech

Chovatelské šampionáty i setkání s vítězem Velké pardubické, to je výstava Koně v akci

Už jen pár dnů zbývá do zahájení 23. ročníku výstavy Koně v akci. Na Pardubickém závodišti je již vše připraveno nejen na chovatelské přehlídky mnoha plemen koní, ale také na bohatý doprovodný program. Dojde také na setkání s trojnásobným vítězem Velké pardubické Josefem Bartošem, který se stane kmotrem hned dvou hříbat.

Rezervace divokých koní je otevřena veřejnosti i v době nouzového stavu

Podpora veřejnosti pomohla v minulých měsících zachránit rezervaci divokých koní v bývalém vojenském prostoru Milovice.

Letošní ročník výstavy Koně v akci lákal především rodiny s dětmi

Letošní v pořadí už 22. ročník mezinárodní výstavy Koně v akci v sobotu 5. září je minulostí. Do areálu Pardubického závodiště, který díky své rozlehlosti umožnil rozmístění sektorů a sportovišť, přilákal především rodiny s dětmi.

Koně na Žofíně 2020 - zrušení akce

Pořadatel časopis Jezdectví vám s politováním oznamuje zrušení galavečera Koně na Žofíně 2020. Nový termín se nyní projednává a bude již brzy upřesněn. Zakoupené vstupenky lze vrátit do 30. 4. 2020 v místě zakoupení.

Galavečer Koně na Žofíně 2020 se nekoná

S ohledem na nařízení bezpečnostní rady vlády ČR jsme nuceni zrušit konání společenské akce Galavečer koně na Žofíně 2020. O organizaci předání cen a vyhlášení nejlepších jezdců v jednotlivých kategoriích za rok 2019 Vás budeme co nejdříve informovat. Děkujeme za pochopení.

Galavečer Zlaté podkovy

Město Humpolec spojuje 50 let své historie s pořádáním finále Zlaté podkovy (ZP). Zároveň se také stalo pořadatelem Galavečera všestrannosti a spřežení, při kterém jsou vyhlášeni nejlepší jezdci všestrannosti a spřežení uplynulé sezóny v jednotlivých kategoriích. Dále pak například osobnosti ZP, její sponzoři nebo třeba i koně a přísedící roku. Vozatajové jsou hodnoceni na základě celkových výsledků Českého poháru spřežení. Na začátky této již tradiční akce jsem se zeptal toho nejpovolanějšího, otce celé myšlenky Jaroslava Grodla.

ČJF ocenila jezdce a koně roku 2019. Uspěli potenciální olympionici

Aleš Opatrný se stal parkurovým jezdcem roku 2019, Anna Kellnerová uspěla v kategorii do 25 let a skokovým koněm roku je Caleri Zuzany Zelinkové. Při galavečeru České jezdecké federace byli v sobotu večer oceněni zástupci všech jezdeckých disciplín.

1 2 3 4 ... 54

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.