Články Volný čas Ostatní

Taxis Gladiator Race: tým žokejů třetí

Na Pardubické závodiště se po roce vrací TAXIS GLADIATOR RACE. Třetí ročník překážkového běhu bude ve znamení novinek, ale i velkých návratů. Po mateřské pauze se vrací mistryně Evropy i světa v překážkových bězích Zuzana Kocumová a znovu si Velkou pardubickou „po svých nohou“ dá i vítěz Velké pardubické z roku 2017 Jan Kratochvíl. Bude kapitánem jednoho ze dvou týmů, které na trať posílá Dostihový spolek. 

Na Pardubickém závodišti se bude znovu bruslit

Zimní sportovní park už brzy otevře své brány. Na Pardubickém závodišti bude od konce listopadu k dispozici ledová plocha pro veřejné bruslení. Své místo našla na prostranství za paddockem, jen pár kroků od hlavní tribuny s označením D. Slavnostní zahájení provozu bude spojeno s extrémním překážkovým během Taxis Gladiator Race, jehož pořadatelé pro účastníky připravili několik novinek. 

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Celá redakce časopisu Jezdectví vám přeje příjemné prožití vánočních svátků a také mnoho štěstí, zdraví a úspěchů v roce 2019. Zároveň bychom rádi poděkovali našim čtenářům za jejich přízeň, inzerentům za jejich podporu i důvěru a našim spolupracovníkům za pomoc při tvorbě každého nového čísla.

Vánoční nadílka pro zvířátka v Apolence

Chcete si udělat příjemnou adventní procházku, pozdravit zvířátka a donést jim třeba nějaký dárek? Přijďte na Vánoční nadílku na Farmu Apolenka v obci Spojil v neděli 16. prosince. Na co se můžete těšit? Více uvnitř.

Dostihové závodiště se na zimu mění v „ledový park“

Dostihové závodiště se s nadcházejícími zimními měsíci k spánku neukládá již několik let. Letošní zima je však jiná. Domov Velké pardubické se promění v Zimní sportovní park Nadace pro rozvoj města Pardubice. Ledová plocha odpovídající rozměrům kanadského hřiště bude přístupná pro veřejné bruslení a další aktivity od prosince až do jara příštího roku, kdy se na závodiště vrátí „koňský provoz“.

Děti s Downovým syndromem a andaluští koně

V sobotu 23. června se od 10 do 21 hodin uskuteční ve Stájích na Těchově u Blanska akce s názvem Děti s Downovým syndromem a andaluští koně. Na programu je prezentace koní, předvedení plemenných hřebců a klisen s hříbaty, autogramiáda fotografa Dalibora Gregora "Andalusie, ráj koní." a bohatý doprovodný program pro děti.

SOUTĚŽ o knihu Špionky od koní - 27. prosince

Vyhlašujeme soutěž o knihy Špionky od koní autorky Claris Drake. Soutěžní otázka pro dnešní den: Jaké číslo měsíce jsme zvolili v listopadovém vydání Jezdectví? Své odpovědi nám zasílejte na mail redakce@jezdectvi.cz. Soutěžit můžete až do dnešních 20:00 hodin! Vyhrává nejrychlejší správná odpověď!

Vánoční koncert v Kladrubech nad Labem

Národní hřebčín Kladruby nad Labem ve spolupráci s Obecním úřadem Kladruby nad Labem Vás srdečně zve na vánoční koncert Smíšeného pěveckého sboru J. B. Foerster Přelouč pod vedením sbormistra Petra Vacka. Přijďte si 30.12.2017 v 16:00 hod do kostela sv. Václava a Leopolda poslechnout vánoční písně a koledy od skladatelů jako je Adam Václav Michna z Otradovic, Leoš Janáček nebo Jolana Saidlová.

SOUTĚŽ o knihu Špionky od koní - 25. prosince

Vyhlašujeme soutěž o knihy Špionky od koní autorky Claris Drake. Soutěžní otázka pro dnešní den: Na jakých strankách najdete v prosincovém Jezdectví článek o zimním napájení? Své odpovědi nám zasílejte na mail redakce@jezdectvi.cz. Soutěžit můžete až do dnešních 20:00 hodin! Vyhrává nejrychlejší správná odpověď!

Pohádka naruby aneb o spanilém princi a udatné princezně

V sobotu 16. 12. od 19:00 byl v areálu Hřebčína Ostrov připraven velký comeback divadla s koňmi v podobě představení Pohádka naruby. Kluci a holky z Hřebčína Kněžičky připravili reprízu speciálního vánočního představení, jehož děj zavedl diváky do smutného království, které již mnoho dní obléhá strašlivý drak.

1 2 3 4 ... 7

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.