Články Zajímavosti Výstavy a show

Výstava Koně v akci se letos zaměří na koňské tradice v Evropě

V pořadí už 22. ročník výstavy Koně v akci opět míří na Pardubické závodiště. V sobotu 5. září se v domově Velké pardubické potkají koně reprezentující tradice pěti evropských měst.

Koně v akci 2019: "Ve jménu krále" - Koně na náměstí

Největší setkání koní a lidí v domově Velké pardubické, to je srpnová výstava Koně v akci. Letos se uskuteční už po jednadvacáté. A bude to ročník plný historie. Letos nás totiž čeká téma opravdu majestátní – Ve jménu krále. 

Výstavu o historii Národního hřebčína Kladruby nad Labem přijedou zahájit starokladrubští koně

U příležitosti zahájení výstavy o historii Národního hřebčína Kladruby nad Labem budou v pondělí 17. června od 16:15 hodin před Národním zemědělským muzeem v Praze na Letné k vidění vraník a bělouš starokladrubského koně. Vernisáž výstavy proběhne od 16:30 hodin, veřejnost má možnost výstavu navštívit od 18. června do 31. srpna.

Přes 150 koní na brněnském výstavišti: Doprovodný program v pavilonu F

Letošní výstava koní v Brně je jedna z největších za poslední roky. Co do počtu koní téměř dosáhne rekordu, jaký měly jedny z prvních koňských show na brněnském výstavišti v roce 1999. Právě 20 let od první akce přijedou v květnu oslavit i „legendy“ z řad jezdců a koní, nebude chybět herečka Vanda Hybnerová, která na výstavišti účinkovala poprvé už před 11 lety. Program bude víc než pestrý.

Veletrh FOR HORSE rozbuší srdce všech milovníků koní

Ve dnech 4. až 7. dubna 2019 se PVA EXPO PRAHA v Letňanech rozduní pod kopyty koní. Všem milovníkům těchto ušlechtilých zvířat se totiž už podruhé v řadě otevřou brány veletrhu FOR HORSE.

Moravský Show Pony Šampionát 2018

Stále větší oblibě účastníků a diváků se těší Moravský Show Pony Šampionát (MSPŠ), který probíhal v roce 2018 na půdě 6-ti organizátorů na Moravě (JK Valašsko, Čeladná, ESC Olomouc – Lazce, Polanka nad Odrou, Jarošův statek Studénka a JK Trojanovice, kde probíhalo i finále). Děti, rodiče a jejich poníci tak mohli soutěžit ve speciálních výstavních třídách, a to Mladý vystavovatel, First Ridden, Lead Rein, Open Ridden, Junior vystavovatel, doplněné o driving a oblíbené jízdy zručnosti.

Moravské pony výstavy 2018

Nejen moravské chovatele původních britských plemen jsme letos mohli vidět ve výstavních kruzích, a to na dvou významných akcích pořádanými aktvními členy Svazu chovatelů koní Moravy a Slezska, sekce Moravský Pony Club. První významnou akcí byla II. Výstava původních britských plemen, která se konala dne 4.8.2018 v moderním areálu ESC Olomouci – Lazcích v rámci chovatelského dne koní, druhá významná a tradiční výstava proběhla 1.9.2018 v Polance nad Odrou.

Ušetřete s Jezdectvím na výstavišti v Lysé nad Labem: besedy s Daliborem Gregorem

Ve dnech 21. – 23. září se na výstavišti v Lysé nad Labem uskuteční výstava Kůň 2018 s bohatým doprovodným programem. S časopisem Jezdectví ušetříte na vstupném, kupon na 33% slevu ze vstupného najdete v inzerátu na straně 5. A s časopisem Jezdectví na výstavě ušetříte ještě jednou, a to na stánku PAVO. S kuponem ze strany 7 obdržíte 20% slevu na objednávky krmiva a vitamínů.

Portugalská škola jezdeckého umění v Lysé nad Labem

Návštěvnici 25. ročníku výstavy Kůň 2018 v Lysé nad Labem budou mít možnost vidět ukázky Portugalské školy jezdeckého umění. Portuguesa de Arte Equestre přijali pozvání k účasti na 25. ročníku největší hipologické výstavy ČR. Se svým starobylým plemenem, které mělo svůj podíl i na vzniku starokladrubského koně, nejenom oslaví čtvrtstoletí výstav v Lysé nad Labem, ale současně i 100 let české státnosti.

45. ročník výstavy Země Živitelka

Již 45. ročník výstavy Země živitelka se koná ve dnech 23. - 28. srpna na Výstavišti v Českých Budějovicích. Země živitelka je největší a nejvýznamnější agrosalón svého typu zaměřující se na zemědělský sektor napříč všemi jeho obory v České republice a na Slovensku.

1 2 3 4 ... 11

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.