Články Zajímavosti Vybavení

Veletrh jezdeckých potřeb Spoga Horse

Od 31. ledna do 2. února probíhal v Kolíně nad Rýnem známý veletrh jezdeckých potřeb s názvem Spoga Horse. Na veletrhu představují nejrůznější jezdecké firmy novinky, inovace a budoucí kolekce. Akce se pravidelně účastní i české firmy.

Vánoce 2015 - pomozte našim čtenářům s výběrem dárků!

Vánoce se blíží a je na čase přemýšlet, čím své blízké obdarujeme. Máte nějaký dobrý tip na dárek pro milovníky koní? Napište nám! Nejlepší tipy zveřejníme v časopisu, z ostatních vytvoříme webovou nákupní galerii!

Přijeďte na slavnostní otevření nové prodejny Krämer!

Další prodejna obchodů s jezdeckými potřebami Krämer se otevírá ve Vídni-Eibesbrunnu, pouhých 50 km od českých hranic. Přijeďte na slavnostní otevření ve čtvrtek 6. 11. a získáte slevu 10 %, v následujících dvou dnech je zase připravena nabídka různých slev. Na 1300 metrech čtverečních si budou zájemci moci vyzkoušet některý z 15 000 produktů, které tato firma nabízí v Německu, Rakousku, Lucembursku, Francii a Nizozemí. 4. 11. 12:15 HOD: Již ve středu 5. 11. od 16:30 hodin můžete v novém obchodě nakoupit! Připraven je také doprovodný program.

Kamír a Co. radí: Opět na pastviny

PR TEXT S přicházejícím jarem se začínají oživovat pastevní areály. Většina chovatelů již pásla svá zvířata v minulých letech, a tak je asi zbytečné opakovat princip elektrického hrazení. Chtěl bych spíše upozornit na možné na problémy se zahájením provozu.

Májové slevy na deky v Dance and Jump

Jak již bývá v našem obchodním domě Dance and Jump pravidlem, připravujeme na nadcházející státní svátky výhodné nákupy. Ve středu 1. května, odstartuje v prostorách obchodního domu Dance and Jump v Praze akce pod názvem „MÁJOVÉ SLEVY NA DEKY“. Od tohoto data si můžete vybrat ze širokého sortimentu vybraných dek pro koně se slevou až 80 %, a to exkluzivně ještě před začátkem sezóny.

Otevření Equiservisu přilákalo davy zákazníků

Skutečnost, že se Ing. Stanislav Hakr rozhodl přemístit obchod s jezdeckými potřebami Equiservis do Rudné u Prahy, nebude jistě pro nikoho novinkou. Většina z vás tuto zprávu nevzala na lehkou váhu a přijela se na včerejší slavnostní otevření svého oblíbeného obchodu podívat osobně. A že vás bylo požehnaně!

Pro jezdecké potřeby nově do Gigasportu

Dnes od 18:00 bude v obchodním domě Gigasportu v Průhonicích slavnostně představen nový sortiment sportovního zboží. Tento v ČR unikátní projekt se rozhodla firma Gigasport uskutečnit ve spolupráci s finskou značkou jezdeckého vybavení - Horze. Večerního programu se zúčastní nejen Václav Vydra, ale na místě se předvedou i samotní koně. Pokud jste se rozhodli do Průhonic ještě dnes vyrazit, těšit se můžete mimo jiné i na slosování cen. Aktualizace: 1. 4. 11:40 Do článku přidány fotografie z tiskové konference od Kateřiny Bartůškové.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.