Články Sport Profily jezdců a koní

Český skokový pohár 2019: Profily vítězů - Jaroslav Jindra

V rámci mediálního partnerství přinášíme profily vítězů Velkých cen Českého skokového poháru 2019. Tím šestým je Jaroslav Jindra ze Stáje Jindra, který vyhrál Velkou cenu v Zduchovic v neděli 30. června 2019 v sedle valacha Claretino. 

Zářijové oslavy - 37, 89 a 0!

Šťastné dny v těchto dnech prožívá hned několik oslavenců! Nejdříve ve středu slavil známý skokový jezdec Aleš Opatrný své 37. narozeniny, poté ve čtvrtek pořádal v Bratislavě velkou oslavu MVDr. Juraj Hanulay a všichni mu přáli k neuvěřitelným 89. narozeninám, a přesně za rok bude slavit první rok života malý Oliver Opatrný, který dnes spatřil poprvé světlo světa v porodnici v Hořovicích! Gratulujeme všem jubilantům i šťastným rodičům Natálii Roučkové, Aleši Opatrnému a bráškovi Patrikovi!  

Aprílové jubileum slaví Ing. Stanislav Hošák!

Ne, to není vtip - dnes, na apríla, se pan inženýr Stanislav Hošák dožívá krásného jubilea, 75 let! Přejeme mu hodně zdraví, rychlé nožky a spoustu přátel vůkol! Bývalý jezdec, známý chovatel a spolupracovník redakce Jezdectví Ing. Stanislav Hošák vstoupí na Žofíně do Síně slávy a cenu si přijde osobně převzít, takže budete mít možnot pogratulovat mu v sobotu 7. dubna!  

Zdeněk Rajmont slaví 90!

Úctyhodného jubilea se na Velký pátek dožívá pan Zdeněk Rajmont z Hradce Králové. Bývalý jezdec, trenér, funkcionář Hradeckého jezdeckého klubu, oblastní sekretář České jezdecké federace slaví 30. března 2018 neuvěřitelnou devadesátku! Do dalších let přejeme ještě mnoho zdraví a radosti!  

90. narozeniny paní Mileny Tůmové - blahopřejeme!

Jedna z nejstarších pravidelných odběratelek a pilných čtenářek našeho časopisu Jezdectví Milena Tůmová se narodila 15. února 1928. Její maminka Gustava Marie pocházela z důležitého českého šlechtického rodu Bukovských z Hustířan. Její prapředek František Ignác rytíř Bukovský z Hustířan bojoval po boku našeho slavného císaře Karla VI. o španělské dědictví a posléze byl císařem jmenován ředitelem kladrubského hřebčína. 

Profil jezdce: Markéta Lipinská

Drezurní jezdkyně Markéta Lipinská začala závodit v deseti letech. Na drezuře se jí líbí souhra mezi jezdcem a koněm. Kromě ježdění na koních ji baví také plavání. Jakých jezdeckých úspěchů si nejvíce cení a co má na koních nejradši?

Profil koně: Doretto

Valacha Doretta jezdí Mariana Michlíčková od roku 2016 v parkurových soutěžích. Dodo, jak mu jezdkyně říká, ji zatím nikdy "nevypekl". Jaké jsou jeho největší sportovní úspěchy, oblíbený pamlsek a jeho dobré a špatné vlastnosti? 

Profil jezdce: Kateřina Cox

Drezurní jezdkyně Kateřina Cox začala závodit až ve svých 27 letech. S koňmi tráví každý den. Jakých jezdeckých úspěchů si cení a co má na koních nejradši?

Profil koně: Ajorno

Valacha Ajorna jezdí Kateřina Cox v drezurních soutěžích od roku 2010. Gremlin, jak mu jezdkyně říká, se bojí i svého vlastního stínu, ale na druhou stranu se moc snaží. Jaké jsou jeho největší sportovní úspěchy a kdy svou jezdkyni opravdu "vypekl"?

Profil koně: Rusalka

Klisnu Rusalku jezdí v drezurních soutěžích Šárka Kosařová už druhým rokem. Jezdkyně o klisně říká, že je paličatá a nevyzpytatelná. Jaké jsou její největší sportovní úspěchy a jak vypadá její den, když má volno?

1 2 3 4 ... 77

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.