Články Sport Skoky

Český skokový pohár: Elita míří do Hradištka

Po úspěšné premiéře v Brně se Český skokový pohár přesouvá do středu Čech, druhé kvalifikační kolo poháru, Velká cena Hradištka proběhne od pátku 14. května do neděle 16. května v této malebné středočeské obci nedaleko Nymburka. Na start se s výjimkou našich olympijských reprezentantů postaví téměř celá naše skoková špička, mezi jinými i tři úřadující mistři republiky.

ČSP Brno: Štěpánka Zavoralová první účastnicí Super Grand Prix

Český skokový pohár má za sebou úspěšnou premiéru v Brně. Díky výjimce Ministerstva zdravotnictví a Národní sportovní agentury začal 8. -9. května dvacátý ročník Českého skokového poháru a to symbolicky v Brně, kde se v roce 2002 jelo úplně první kolo této domácí parkurové extraligy.

Praha bude opět hostit Pohár národů! Český olympijský tým bude na startu

Skvělou zprávou pro fanoušky jezdeckého parkurového sportu je, že se po velmi úspěšném prvním ročníku C-E-T Prague Cup 2020, Czech Equestrian Team rozhodl uspořádat tyto venkovní mezinárodní závody i v nadcházející sezóně.

Český skokový pohár: Hořovice

v úterý 15. září zahájil dvěma rámcovými soutěžemi finálový mítink Českého skokového poháru 2020. Jistým finalistou domácí parkurové extraligy je vedle Jana Štětiny také domácí Aleš Opatrný. „Do finále chci vzít Dukata VTH,“ prozradil jezdec.

HISTORIE SE OPAKUJE. OPATRNÝ PODRUHÉ VYHRÁL GRAND PRIX CSI2*-W OLOMOUC

Český reprezentant Aleš Opatrný ovládl vrchol mezinárodních parkurových závodů CSI2*-W v Olomouci. V nedělní Grand Prix sedlal valacha Forewera a zajistil českým fanouškům nezapomenutelný zážitek. Na vítězství této soutěže dosáhl podruhé v kariéře.

IR HOWLEY VÍTĚZEM SOBOTNÍ CENY MĚSTA OLOMOUC CSI2*-W. TRETERA DRUHÝ

Hlavním bodem sobotního programu CSI2*-W v Olomouci byla Big Tour jedoucí se jako Cena města Olomouc. V rozeskakování předvedl fantastickou jízdu Ir Richard Howley a suverénně s valachem Arlo de Blondel zvítězil. Vladimír Tretera skončil druhý.

PÁTEČNÍ EY CUP CSI2*-W V OLOMOUCI OVLÁDLA OPĚT KIERZNOWSKA. ČEŠKA HELD PÁTÁ

Hlavní páteční soutěží při CSI2*-W v Olomouci byl parkur EY Cup pro jezdce do 25 let. Velmi silná ekipa přijela z Polska, když elitní trio bylo složeno pouze z polských jezdkyň. Nejlepší Češkou byla na páté příčce po bezchybné jízdě Anna Held.

CSI2-W v Olomouci: Big Tour pro Brita Smitha. Češti uspěli rámcově

Mezinárodní skokové závody CSI2*-W v Olomouci pokračovaly čtvrtečním programem, s hlavní soutěží Big Tour. Na parkuru 140 centimetrů vysokém se nejvíce dařilo Britovi Jasonu Smithovi. Češi v elitní pětici chyběli, nejlepší Tretera dojel jedenáctý.

CSI2*-W Olomouc zahájeno. Anna Helebrantová měla k vítězství blízko

Vrcholem zahajovacího dne CSI2*-W v Olomouci byla soutěž při Equimo Junior Tour. Z necelé třicítky účastníků bylo na startu i několik českých nadějí. Nejlepší Anně Helebrantové chybělo 0,66 sekundy na nakonec vítěznou Polku Marii Branku-Borju.

1 2 3 4 ... 179

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.