Články Volný čas Netradiční disciplíny

II. MČR ve Working Equitation a I. Lusitano Festival 2018

V termínu od 14. do 16. září se na Výstavišti v Českých Budějovicích uskuteční II. Mistrovství ČR ve Working Equitation a I. Lusitano Festival v ČR. Working equitation se věnujeme také v srpnovém Jezdectví!

Velká cena PRZECHWOZD terénní závod minikoní

Dne 1.7.2018 se v Přehvozdí u Českého Brodu uskuteční již 4. ročník Velké ceny PRZECHWOZD – terénní závod minikoní s vodičem. Závod o délce 4km se beží krásnými lesy Pošembeří a kdo nemůže běžet s koníkem, je závod otevřen i pro pejskaře a kdo nemá vůbec žádné zvířátko tak je možné běžet s plyšákem Lumpinem, kterého startující obdrží při startu na trať a pak si nového kamaráda odveze domů. Je vhodné pro děti s rodinami...

Kľačianska Podkova 2018

Nadregionálne podujatie, ktoré je obľúbené u mnohých divákov nie len zo Slovenska ale aj z okolitých štátov. Kľačianska Podkova má už svoju dvanásťročnú tradíciu. Stretávajú sa tu milovníci a priaznivci koní, prírody, dlhoroční známi, priatelia i rodiny. Každý si tu príde na svoje! 

S mapou a kompasem na koni

Soutěže v orientačním ježdění podle pravidel FITE jsou založeny na technikách putování na koňském hřbetě, orientaci v terénu, práci s kompasem a mapou a plnění úkolů souvisejících s jezdeckým umem, zručností a poslušností koně.

Arena Challenge Cup - první halový pólo turnaj v ČR

Vůbec první halový pólo turnaj v ČR, Arena Challenge Cup, se uskutečnil o víkendu 20.-21. 4. v areálu Gill Polo v hřebčíně Ostrov u Chlumce nad Cidlinou. Z průběhu turnaje připravila reportáž Česká televize a nedělním programem provázel moderátor Miroslav Šimůnek.

Hřebčín Ostrov hostil mezinárodní utkání v koňském pólu

Během dnešního odpoledne se nedaleko Chlumce nad Cidlinou konal přátelský mezinárodní zápas v koňském pólu. Pořadateli byli provozovatelé místního Hřebčína Ostrov, Naveed a Šárka Gill. Tuto akci předcházel výjezd zástupců Gill Polo do Maďarska na turnaj, jehož se zúčastnilo celkem 5 týmů.

Slatiňany hostily Dámský den

V sobotu 14. 4. se ve Slatiňanech od 10 hodin konal tradiční Dámský jezdecký den, během něhož se jezdkyně utkaly v jízdě zručnosti, soutěži freestyle, drezuře i v parkuru. V ceně vstupného (70,- Kč, děti, studenti a důchodci 35,- Kč) byla navíc také prohlídka hřebčína.

Dámský den na Císařském ostrově

(PR článek, publikováno 5. 8.) Dámská jezdecká společnost o.s. srdečně zve jezdkyně v dámských sedlech, příznivce jezdecké historie, obdivovatele krásných žen a ušlechtilých koní i lovce prchavých okamžiků na Dámský den 2010. Akce proběhne v termínu 20. – 22. 8. 2010 v Praze na Císařském ostrově.

Polo klinika La Republica Polo Clubu

(PR článek) La Republica Polo Club organizuje na farmě Levín ve dnech 28. – 29. srpna víkendovou polo kliniku, která je určena pro začátečníky i pokročilé hráče polo a je kombinací praktického tréninku na koních s argentinským profesionálem klubu La Republica Polo Club, teorie polo pravidel a tréninkových chukkas na klubových polo koních. 

Vyzkoušejte si koňské pólo na vlastní kůži!

(PR článek) Chcete zažít něco netradičního? Prague Polo Club pořádá v průběhu září sérii dvoudenních tréninků pro zájemce o koňské pólo. Těch se mohou účastnit i úplní začátečníci, kteří se s touto disciplínu chtějí seznámit v praxi. Soustředění se uskuteční v termínech od 14., 16., 18., 21. a 23. září. Probíhat budou v jezdeckém areálu v Hradištku u Sadské. A pozor! – K účasti nepotřebujete mít svého vlastního koně, jelikož koně vhodné pro pólo zajišťuje pořadatel v rámci ceny kurzu!

1 2 3 4

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.