Články Sport Pony

Měření pony v roce 2020

Dle nových FEI veterinárních pravidel pro rok 2020 dochází k zásadním změnám v procesu měření pony pro mezinárodní závody. VV ČJF v čase mezi vánočními svátky a koncem roku na tuto změnu reagoval schválením národní úpravy veterinárních pravidel, která upravuje měření pony pro národní závody pod hlavičkou ČJF

Čtvrtý ročník Národního poháru pro děti a juniory zná své vítěze

Finále čtvrtého ročníku Národního drezurního poháru pro juniory,  děti na pony a velkých koních proběhlo 20. - 22. 9. 2019 v areálu manželů Pulpánových v Hradištku u Sadské. Seriál odstartoval již v dubnu prvním kvalifikačním kolem ve Svržně a poslední body mohli jezdci sbírat ještě dva týdny před finále v Čísovicích. 

MČR pony - Zduchovice 2019

Od 20. do 25. srpna probíhá v Jezdeckém areálu ve Zduchovicích Mistrovství České republiky v parkurovém skákání a drezuře kategorie pony.

Mistrovství Evropy pony - Strzegom 2019

Od 14. do 18. srpna probíhá ve Strzegomi v Polsku mistrovství Evropy pony ve skocích, drezuře a všestrannosti. Českou republiku v disciplíně drezura reprezentují Nikola Feherová, Zuzana Hradilová a Anna Procházková.

Říjnové závody v Lesznu 2018: pět prvních míst

Početná česká  pony ekipa se účastní ve dnech 19. - 21. října národních závodů v polském Lesznu. Průběžné výsledky najdete uvnitř.

MČR pony 2018 - Zduchovice: přehled vítězů

Od 22. do 26. srpna proběhlo ve Zduchovicích Mistrovství České republiky pony ve skocích a drezuře. Do JISu byl vložen aktualizovaný rozpis. Ke změně došlo u kombinované soutěže MČR v jízdě na pony pro kategorii jezdců 8-10 let na pony do 135 cm, kde došlo k úpravě, a to škrtu omezení pro jezdce startující max. druhým rokem. V tuto chvíli se jedná o mistrovskou soutěž pro jezdce věkové kategorie 8-10 let na pony do 135cm! 

Schválení frekventanti SCP 2017/2018

Výkonný výbor České jezdecké federace schválil seznam jezdců pro projekt SCP v disciplínách skoky a drezura. Kompletní seznam uvnitř.

MČR pony 2017 - Zduchovice: šampiony Bártová, Vítková, Wiesnerová, Feherová, Lipinská, Procházková, Podešvová

Ve dnech 17. - 20. srpna proběhne ve Zduchovicích Mistrovství České republiky pony ve skocích a drezuře. Informace o přihlašování a rozpis uvnitř. Uzávěrka přihlášek je 6. 8.

Mistrovství Evropy pony 2017 - Kaposvár

Od 25. do 31. července probíhá v Kaposváru v Maďarsku mistrovství Evropy pony. Česká republika má zastoupení v disciplínách drezura a všestrannost. Více uvnitř.

Národní pohár dětí a mládeže - Děpoltovice 2017

Národní pohár dětí a mládeže ve skoku na pony a velkých koních 15.7.2017 proběhl pod záštitou hejtmanky Karlovarského kraje p. Jany Vidumetzové v arealu Pegas Děpoltovice. Bylo to třetí kolo seriálu a startem proběhlo 166 závodníků.

1 2 3 4 ... 8

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.