Články Volný čas Hubertovy jízdy

Fotogalerie - II. Hubertova jízda v Nevřeni u Plzně

V sobotu 26.10. pořádal Radoslav Machač s rodinou už II. Hubertovu jízdu v Nevřeni u Plzně. O občerstvení diváků se starali místní hasiči.  Kromě jízdy jezdci absolvovali honební parkur, stopovačku, nebo jízdu mezi barely. Samostatně soutěžila  také spřežení, kterých se sjelo pět. V jednospřežní zvítězil Pavel Blažek s poníkem Trawel Marvin a v dvojspřeží Jiří Foist s Baramisem a Narexem. V jízdě mezi barely se dařilo Janě Sladké s sedle Sonnyho, zatímco stopovačku ovládly Mileše Nágrová a Martina Slachová. Foto Martina Kůstková.

Hubertovy jízdy 2019: Další termíny

Opět jsme pro vás připravili kalendář Hubertových jízd. Pokud jste zde nenašli tu, kterou pořádáte vy či někdo ve vašem okolí, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz a my je rádi zveřejníme. 

Hubertovy jízdy 2018 - další termíny

Opět jsme pro vás připravili kalendář Hubertových jízd. Pokud jste zde nenašli tu, kterou pořádáte vy či někdo ve vašem okolí, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz a my je rádi zveřejníme. 

Švédové na Hubertově jízdě v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem

Národní hřebčín pořádal v sobotu 28. 10. 2017 tradiční Hubertovu jízdu. Slavnostní události se zúčastnilo také šest jezdců Švédské královské jezdecké stráže, jejíž hudebníci sedlají ve Švédsku starokladrubské koně z Národního hřebčína. Jejich řady rozšíří další starokladrubský kůň a to valach Generalissimus XLIX-3, který z Národního hřebčína odejde do Švédska ještě do konce tohoto roku.

Hubertovy jízdy 2017

Opět jsme pro vás připravili kalendář Hubertových jízd. Pokud jste předplatitelé časopisu Jezdectví a nenašli jste zde tu, kterou pořádáte vy, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz včetně čísla předplatitele a my ji rádi zveřejníme.

Hubertovy jízdy 2016

Opět jsme pro vás připravili kalendář Hubertových jízd. Pokud jste zde nenašli tu, kterou pořádáte vy či někdo ve vašem okolí, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz a my je rádi zveřejníme. Aktualizace 10. 11. 9:15 HOD:  O víkendu můžete navštívit Hubertovu jízdu v Radkově Lhotě. Zasílejte nám krátké reportáže z vašich hubertů!

Hubertovy jízdy 2015

Opět jsme pro vás připravili kalendář Hubertových jízd. Pokud jste zde nenašli tu, kterou pořádáte vy či někdo ve vašem okolí, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz a my je rádi zveřejníme. Soutěžte se svými fotografiemi z Hubertových jízd o stolní kalendáře! 14. 11. 7:00 HOD: Dnes můžete navštívit Hubertovy jízdy jezdekého oddílu Dubicko nebo JK Šerm Lochovice. Více uvnitř.

Hubertova jízda v Děpoltovicích

V sobotu 7. listopadu pořádal jezdecký klub Pegas v Děpoltovicích Hubertovu jízdu. V roli mastera se představil tradičně komentátor Aleš Suchánek, který vedl lot čítající 56 koní a 4 malé lištičky. Slavnostního zahájení se ujal dr. Štekl, který přivítal zástupce obce Děpoltovice, skupinu z Německa a další návštěvníky. Více o průběhu uvnitř článku.

Hubertovy jízdy podzim 2014: Listopad

I letos jsme pro vás připravili kalendář Hubertových jízd. Pokud jste zde nenašli zrovna tu, kterou pořádáte vy či někdo ve vašem okolí, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz a my je zveřejníme. Aktualizace 16. 11. 8:50 HOD: Dnes se koná Hubertova jízda v JO Dubicko.

Hubertovy jízdy podzim 2013

Rok se s rokem sešel a my vám i letos přinášíme kalendář Hubertových jízd. Pokud jste zde nenašli zrovna tu, kterou pořádáte vy či někdo ve vašem okolí, pošlete nám podrobnější informace na e-mail web@jezdectvi.cz a my je zveřejníme.

1 2 3

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.