Články Volný čas Soutěže a ankety

Ceny časopisu Jezdectvi 2018 - Nutrihorse Koněm roku Dominique

Na galavečeru Koně na Žofíně 9. března 2019 se mezi Cenami časopisu Jezdectví vyhlašoval také Nutrihorse Kůň roku  2018. 

Ceny časopisu Jezdectvi 2018 - Equestrians Talentem roku Mari Michlíčková

Na galavečeru Koně na Žofíně 9. března 2019 se mezi Cenami časopisu Jezdectví vyhlašoval také Equestrians Talent roku 2018. Kdo přebral štafetu po loňské Sáře Vingrálkové?

Ceny časopisu Jezdectvi 2018 - Wolfsystém Ošetřovatelem roku Michal Sokele

Na galavečeru Koně na Žofíně 9. března 2019 se mezi Cenami časopisu Jezdectví vyhlašoval také Ošetřovatel roku 2018. 

Ceny časopisu Jezdectvi 2018 - Autosalon Dajbych chovatelem roku Lenka Kadlecová

Na galavečeru Koně na Žofíně 9. března 2019 se mezi Cenami časopisu Jezdectví vyhlašoval také Autosalon Dajbych chovatel roku  2018. 

Fotosoutěž: Obraz koně

Kůň patří od nepaměti k nejvěrnějším tvorům člověka. Lidé se v jeho přítomnosti rodili, vyrůstali, bojovali i umírali. Fotogeničnost koní je až neuvěřitelná. Dokáží se smát, sdílet radosti i strasti, mají nádherné tělo, jsou skvělí v klidu, v klusu i ve cvalu. I proto se stal kůň předlohou mnoha slavných malířů, sochařů i fotografů. Každá fotografie nese svůj příběh. Zkusme tedy zachytit své nejlepší příběhy koní!

Soutěž pro předplatitele Jezdectví - soutěž prodloužena

Pro předplatitele časopisu Jezdectví jsme připravili soutěž o krásné MILADY šperky. Soutěžíme o deset krásných šperků z české dilny Milady Čištínové Bláhové inspirované koňmi a láskou k nim. Více uvnitř.

Šestkrát na tábor v sedlech se Špionkami od koní

Pokud rádi soutěžíte, máme pro naše čtenáře horký tip. Autorka knihy „Špionky od koní“ se svými přáteli minulý týden rozběhli na blogu a facebooku soutěž o šest prázdninových táborů v sedlech a jedenáct dalších cen.  

SOUTĚŽ o knihu Špionky od koní - 31. prosince

Vyhlašujeme soutěž o knihy Špionky od koní autorky Claris Drake. Soutěžní otázka pro dnešní den: Kdo je autorem fotografií u článku Koně a zima v lednovém Jezdectví? Své odpovědi nám zasílejte na mail redakce@jezdectvi.cz. Soutěžit můžete až do dnešních 20:00 hodin! Vyhrává nejrychlejší správná odpověď!

SOUTĚŽ o knihu Špionky od koní - 30. prosince

Vyhlašujeme soutěž o knihy Špionky od koní autorky Claris Drake. Soutěžní otázka pro dnešní den: Na jaký nejlepší zážitek sezony 2017 vzpomíná Alexandr Baraldi na straně 71 prosincového čísla časopisu Jezdectví? Své odpovědi nám zasílejte na mail redakce@jezdectvi.cz. Soutěžit můžete až do dnešních 20:00 hodin! Vyhrává nejrychlejší správná odpověď!

SOUTĚŽ o knihu Špionky od koní - 29. prosince

Vyhlašujeme soutěž o knihy Špionky od koní autorky Claris Drake. Soutěžní otázka pro dnešní den: Kdo je autorem textu článku o jezditelnosti v prosincovém Jezdectví na straně 16? Své odpovědi nám zasílejte na mail redakce@jezdectvi.cz. Soutěžit můžete až do dnešních 20:00 hodin! Vyhrává nejrychlejší správná odpověď!

1 2 3 4 ... 12

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.