Šestkrát na tábor v sedlech se Špionkami od koní

Pokud rádi soutěžíte, máme pro naše čtenáře horký tip. Autorka knihy „Špionky od koní“ se svými přáteli minulý týden rozběhli na blogu a facebooku soutěž o šest prázdninových táborů v sedlech a jedenáct dalších cen.  

Stačí vložit fotku, povídku nebo video a cesta za koňskými prázdninami se může otevřít. Odměna je 5500 Kč pro každého z první šestice jako příspěvek na tábor či akci podle vlastního výběru. Pořadí určují hlasy čtenářů na blogu a facebooku, soutěž běží do 25. května. 

„Soutěží chceme pomoci třeba těm, co na tábor či jízdárnu nemají dost peněz a tohle může být příležitost, jak si naplnit svůj sen. Přály jsme si, aby si každý mohl užít atmosféru stájí, prosluněných vyjížděk a skutečného souznění se čtyřnohým kamarádem. Všem, co se přihlásí, držím palce. Malý dárek pošleme každému soutěžícímu,“ dodává Klára Bednaříková.  

Hlavní role v příběhu knihy hrají samozřejmě koně, ať už je to hannoverská klisna Jiskra, co čeká hříbátko, „duchovní kůň“ Jantar, čtyřnohá policistka ve výslužbě Santánka nebo ztracený valášek irský kob Fruiso, kterého „špionky“ – Eva, Leonie a Miriam – hledají. Zatímco čtrnáctiletá tmavovláska Eva je spíš slušňačka a poctivka, její spolužačka Leonie se svou šestnáctiletou sestřenicí Miriam jsou ovšem průšvihářky každým coulem. Všechny tři budou muset vypátrat, kam zmizel Fruiso, prozkoumat dopingovou aféru vedoucího stájí, tajemství jeho počítače, odhalit zloděje koní nebo pomoci kamarádce Veronice po pádu nazpět do sedla. 

„Možná bude soutěž i příležitostí uzavřít nová přátelství či tvůrčí jiskrou přispět k lepším vztahům mezi lidmi a koňmi navzájem, někoho třeba nadchne natural horsemanship či hippoterapie. Kůň je naším duchovním souputníkem od nepaměti, vždyť i Přemysla Oráče našla bílá klisna kněžny Libuše. Koníci nám dokážou dát mnohem více, než jen rychlé nohy – mají slovy obtížně popsatelné léčitelské či terapeutické schopnosti a pokud jsme ochotni otevřít svá srdce, může mezi člověkem a koníkem dojít až k magickému propojení – prostě když držíme spolu, je svět lepší místo, ať jsme lidé nebo koníčci, “ uzavírá osmnáctiletá autorka.  

Jestli věříte, stejně jako Eva, Miriam či Leonie, že spřízněnou duší člověka jsou koně, může být soutěž inspirací právě pro vaše léto v sedle.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.