Články Chov Výkonnostní zkoušky hřebců

Kontrolní den 70denního testu v Písku již 14. srpna

Jak na svých webových stránkách informuje Zemský hřebčinec Písek, termín kontrolního dne 70denního testu bude přesunut na 14. srpna od 10.00 hodin. Důvodem je účast hřebců z Písku na Martinickém šampionátu mladých koní, který začíná již ve středu 15. srpna.

ZZV v 70denním testu hřebců - Písek 2017

Zemský hřebčinec Písek zve na ZZV v 70denním testu hřebců, které se konají ve středu 20. září od 10hodin v areálu ZH. Hřebci budou předvedeni na tvrdém podkladě, ve skoku ve volnosti, v postupové ředě, parkuru a pod zkušebním jezdcem.

Závěrečné zkoušky 70denního testu Písek 2015

Dnes, tedy ve středu 23. září, uspořádal SCHČT a Zemský hřebčinec Písek, státní podnik v areálu tohoto zařízení závěrečné zkoušky výkonnosti hřebců v 70denním testu. Vítězem se stal holštýnský hřebec společnosti Sport a Média Castelano (Castelan II). Těšte se na fotogalerii!

Rozpis třídění a zkoušek výkonnosti v testačních odchovnách 2014

Na webu SCHČT byl zveřejněn rozpis třídění a zkoušek výkonnosti v testačních odchovnách 2014. V tomto článku si rozpis můžete prohlédnout. Jsou v něm uvedeny termíny jarního třídění a výkonnostních zkoušek hřebců v TO, včetně komisařů. Aktualizace 10. 6. 9 HOD: Ve středu 11. 6. se konají výkonnsotní zkoušky hřebců v Sedličkách (JŠ Valdštejnská obora). Uvnitř článku najdete katalog.

Výběr hřebců PK CS 2012: Tři vybráni

Výběr hřebců a zkoušky vloh hřebců ročníku 2010 libovolného plemene teplokrevných koní pro plemenitbu v rámci PK CS proběhne v areálu JS Nesměň ve dnech 23.-24. listopadu. Vybraným dvouletým hřebcům může být udělena základní licence k připouštění v rámci PK CS pro rok 2013 v souladu s platným ŘPK a Šlechtitelským programem PK CS.

Zkoušky chladnokrevných hřebců v ZH Tlumačov

Ve čtvrtek 20. září byl v hřebčinci v Tlumačově zahájen 60ti denní test chladnokrevných hřebců. Přísným výběrem bylo do testu vybráno 7 hřebců (3 ČMB, 4 SN). V pátek 19. října proběhl kontrolní den a v úterý 20. listopadu byl 60ti denní test hřebců ukončen.

SCHČT: II. předvýběr hřebců do plemenitby v Brně

Šestý ročník předvýběru hřebců ročníku 2010 do plemenitby se uskuteční 2.-3. listopadu v areálu TJ Moravan Brno. Proběhne rovněž zápis starších hřebců do PKH ČT. Více informací na www.schct.cz.

Jarní svod hřebců ApHC a AQHA na začátku března

Na základě zájmu majitelů hřebců ApHC a AQHA se připravuje jarní svod hřebců v termínu 3. 3. na Q Ranchi v Bezděkově, kde lze získat potřebné razítko (doporučení ApHCCZ nebo CZQHA) pro registraci v Ústředním registru plemeníků. Je tak možné stihnout ještě letošní připouštěcí sezonu a není nezbytné čekat na aboslovování halteru na letošních show, které se konají až v létě.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.