Články Zajímavosti

Testujeme MG EHS

Po letech se na český trh vrací MG, původně britská značka s čínským majitelem, a rovnou s dvojicí modelů ZS a EHS. 

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Vychází prosincové číslo časopisu Jezdectví. Těšit se můžete na rozhovor s nejlepším jezdcem GCL Christianem Ahlmannem. Pro ty, kteří nestihli nebo nemohli vyrazit na letošní Prague Playoffs do O2 arena, jsme připravili přehledné a rozsáhlé shrnutí. Dále v časopisu najdete novinky z luxusní belgické kliniky Equitom. Dočtete se také o tom, jak rozeznat, kdy váš kůň potřebuje veterináře a kdy fyzioterapeuta s chiropraktikem. Nepřehlédněte ani stranu 66, kde jsme vylíčili průběh testování MG EHS. Zajímat by vás mohl i článek - Jak zpříjemnit koni přilnutí.

Velký adrenalin v malém balení. Do O2 areny se vrací dostihy poníků

Po třech letech návštěvníci galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs uvidí v libeňské O2 areně v rámci doprovodného programu halové dostihy poníků. „Bude to opět velký adrenalin,“ slibuje show koordinátorka Veronika Šimůnková.

Vychází listopadové číslo Jezdectví 2022

Vychází listopadové číslo časopisu Jezdectví! Přinášíme v něm nejen ohlédnutí za Velkou pardubickou, ale také dalšími sportovními událostmi. Nechybí ani články o výcviku, zdraví a výživě koní a tradiční rozhovory se zajímavými hosty.

Ten, který létá na koních. Příběh Lorenza z chudé farmy v Camarque

Lidé o něm hovoří jako o létajícím Francouzovi a znají ho jako Lorenza. Jeho vlastní jméno Laurent Serre je podstatně méně známé, stejně jako životní příběh, který by přitom stál za filmové zpracování. V listopadu se představí v pražské O2 areně.

Vzpomínka na legendu i charitativní dražba, to je doprovodný program nedělního mítinku

Velká pardubická není jen vrcholem dostihové sezony a sportovním zážitkem, je také místem společenských setkání. A také příležitostí vzpomenout na legendy dostihového sportu nebo pomoci těm, kteří ji potřebují.

Vítěz Velké pardubické Hegnus i vlajkonoš jízdní policie Ota se vrací do Pardubic

Bude to jen na chvilku, přesto budou významnými hosty. Řeč je o dvou koních, kteří svá jména v minulosti spojili s Pardubicemi a Velkou pardubickou. Každý v jiné roli, ale jedno mají společné – budou čestným doprovodem účastníků 132. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou.

Čtyřspřeží opět rozproudí divákům krev při Prague Playoffs v O2 areně

Galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs nabízí divákům tradičně atraktivní doprovodný program. Po loňském úspěchu se do O2 areny vrátí se svými čtyřspřežími členové vozatajské rodiny Nesvačilových.

1 2 3 4 ... 214

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.