Články Zajímavosti Pozvánky

Stáje a další prohlídkové okruhy Národního hřebčína Kladruby nad Labem otevřeny od července

Od středy 1. července rozšiřuje národní hřebčín nabídku prohlídkových okruhů v Kladrubech nad Labem, včetně hřebčína ve Slatiňanech, kde se návštěvníkům otevírá v rekonstruovaném památkově chráněném objektu zcela nové turistické informační centrum národního hřebčína.

Po stopách starokladrubských a lipických koní v Evropě

V pátek 17. ledna se od 18 hodin uskuteční na zámku Zborovice beseda s Daliborem Gregorem s názvem "Po stopách starokladrubských a lipických koní v Evropě". V průběhu besedy budou promítány fotografie z jednotlivých míst spojených s chovem těchto koní v Evropě a uskuteční se autogramiáda knih.

Work Camp Agro 2018

Ve dnech 25. - 26. srpna se uskuteční v Košťálově na loukách nevšední předváděcí akce sklizně otav pomocí koňostroje, travní sekačky od firmy I&J a dalších běžných zemědělských strojů. Vše za použití čisté koňské síly.

Výstava obrazů Nati-Y "Kolem koně"

Město Slatiňany a Interaktivní muzeum starokladrubského koně Švýcárna Slatiňany srdečně zvou na výstavu obrazů české malířky a parkurové jezdkyně Natálie Roučkové s názvem: Nati-Y "Kolem koně". Výstavu a slavnostní přípitek zahájí starosta města Slatiňany MVDr. Ivan Jeník v pátek 3. srpna v 15 hodin. Výstava potrvá do 31. srpna.

Vernisáž výstavy Natálie Roučkové >Mezi dvěma světy Ve čtvrtek 3. května se od 18 hodin ve foyer pobočky ČSOB v Plzni uskuteční vernisáž výstavy obrazů Natálie Roučkové > Mezi dvěma světy <. Výstavu zahájí organizátorka výstavy a milovnice koní Martina Sk

Ve čtvrtek 3. května se od 18 hodin ve foyer pobočky ČSOB v Plzni uskuteční vernisáž výstavy obrazů Natálie Roučkové &gt; Mezi dvěma světy &lt;. Výstavu zahájí organizátorka výstavy a milovnice koní Martina Skalová. Dále promluví kunshistorička Karolína Matouš Peštová a malířka Natálie Roučková. Výstava potrvá do 29. května 2018. Otevřeno bude od pondělí do pátku v době od 9 do 17 hodin.

Vernisáž výstavy Nati-Y OBRAZ-Y

Ve čtvrtek 12. dubna se od 17:30 hodin uskuteční v M&amp;K Galerii v Jihlavě vernisáž výstavy obrazů a křest katalogu Natálie Roučkové &gt; Nati-Y OBRAZ-Y. Speciálním hostem bude Tereza Černochová, úvodním slovem provede Miloslava Kumbárová a Natálie Roučková.

Mezinárodní šampionát a MČR haflingů 2017 - Pardubice

Český svaz chovatelů haflingů (ČSCHH) připravuje ve spolupráci se Světovým svazem chovatelů haflingů (HWZSV), Asociací svazů chovatelů koní ČR (ASCHK ČR) a Dostihovým spolkem Pardubice (DS) na letošní srpen mezinárodní chovatelskou výstavu a sportovní šampionát koní plemene hafling. 

Evropské státní hřebčíny jako živoucí kulturní dědictví

Národní hřebčín Kladruby nad Labem a agentura Horses &amp; Heritage srdečně zvou na přednášku Evropské státní hřebčíny jako živoucí kulturní dědictví. Přednáška se uskuteční ve středu 21. září od 18 hodin v sále Císařského hostince v Kladrubech nad Labem.

Koně pro kapku naděje 2016

Již IV. ročník benefiční akce Koně pro kapku naděje se letos uskuteční 30. července v areálu JK Equus Kinský v Hradištku u Sadské. Jezdecké představení bude opět plné koňské krásy, hudby a tance. Připomeňte si minulý ročník ve video ohlédnutí.

Mezinárodní konference LIF (Lipizzan International Federation)

Mezinárodní zasedání LIF (Lipizzan International Federation) se uskuteční tento týden na statku "Prak", Český Šternberk, v termínu 9. - 12. října 2014. Konference se zúčastní 56 delegátů z celého světa, včetně USA, Chille a Austrálie, dále všechny Evropské země od Švédska přes Francii až po Rumunsko. 

1 2 3 4 ... 14

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.