Články Dostihy Ostatní

Jockey Club ČR - zrušené dostihy v dubnu. Slovo prezidenta

Vláda ČR v pondělí 23. března prodloužila omezení volného pohybu do 1. dubna (původně platil do 24. března 6:00). Znamená to, že do té doby zůstanou uzavřené i restaurace a většina obchodů. Nouzový stav vyhlášený vládou 12. března je ZATÍM platný na dobu 30 dní.

Den otevřených dveří v dostihovém středisku Luka racing 2020

Tréninkové středisko Luka racing v Bošovicích u Písku zve na "Den otevřených dveří", který se koná v sobotu 28. března 2020 od 10 hodin. Toto tréninkové středisko patří v současné době k nejúspěšnějším zařízením svého druhu v ČR a trojnásobný trenérský šampión Ing. Václav Luka mladší má zde se svým týmem na starosti více než šedesát dostihových koní. Mezi nimi je např. momentálně nejlepší kůň v ČR a kůň roku Nagano Gold.

Trojnásobného vítěze Velké pardubické postřelili

Jak informuje deník Blesk, trojnásobného vítěze Velké pardubické, hnědáka Tiumena, našla jeho ošetřovatelka Patricie Pitříková, v tratolišti krve na pastvině.

Titulárním partnerem Velké pardubické bude i nadále Slavia pojišťovna

Do jubilejního 130. ročníku Velká pardubická vstupuje se stabilním titulárním partnerem. „Slavia pojišťovna prodloužila spolupráci na další dva roky, a tak se její jméno s Velkou pardubickou spojuje minimálně do roku 2021,“ uvedl Karel Waisser, generální ředitel Slavia pojišťovny. Navíc se Slavia pojišťovna rozhodla spolupracovat s Dostihovým spolkem a.s. i na jiných projektech.  

Rozhovor s novým ředitelem Dostihového spolku

Od začátku měsíce září má Dostihový spolek a.s. nového ředitele. Stal se jím Jaroslav Müller - člověk, který v "koňském světě" není úplně neznámý. Celý svůj profesní život se věnuje chovu a výcviku koní. Má zkušenosti s řízením společnosti i s pořadatelskou činností v oboru. Z Mnětic na Pardubicku teď míří na dostihové Pardubické závodiště. 

Dostihový spolek bude mít nového ředitele

Rada města Pardubic na svém jednání v pondělí 24. června schválila na základě doporučení hodnotící komise Jaroslava Müllera jako vítěze výběrového řízení na pozici člena představenstva pověřeného řízením společnosti Dostihový spolek a.s.

BETINO získalo novou licenci a začne nabírat sázky na dostihy v červenci

Společnost TOTO CZ, podnikající pod obchodní značnou BETINO, úspěšně získala od Ministerstva financí ČR nové povolení ke kursovým sázkám na zvířecí dostih. Jako první a zatím jediná tak bude moci obsloužit diváky dostihů přímo na závodištích v České republice a navázat tak na předchozí úspěšnou činnost.

Výběrové řízení na ředitele Dostihového spolku

Rada města Pardubic a představenstvo společnosti Dostihový spolek vyhlásilo dne 9. 5. výběrové řízení na pozici člena představenstva společnosti pověřeného řízením společnosti Dostihový spolek a.s. (ředitel/ředitelka a.s.). Zájemci mohou podívat přihlášky do 31. 5. 2019.

Pardubice: Sezona 2019 bude v mnohém nová

Dostihová sezona 2019 v Pardubicích startuje tradičně 8. května a provázena bude mnohými změnami a novinkami. Po několika letech se bude opět běhat na „Dostihovém závodišti“, tématem bude také hledání vodních zdrojů pro zavlažování dráhy a především oslavíme 145 let od prvního startu Velké pardubické. Ambasadory pro letošní sezonu se opět stávají Zbigniew Czendlik a Vendula Svobodová.

Česká televize je generálním mediálním partnerem pardubického závodiště

Představitelé Dostihového spolku a.s. a Česká televize podepsali v pondělí 8. dubna memorandum, kterým deklarují vzájemnou spolupráci. Veřejnoprávní televize bude generálním mediálním partnerem pardubického závodiště minimálně po dobu následujících čtyř let. 

1 2 3 4 ... 20

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.