Titulárním partnerem Velké pardubické bude i nadále Slavia pojišťovna

Do jubilejního 130. ročníku Velká pardubická vstupuje se stabilním titulárním partnerem. „Slavia pojišťovna prodloužila spolupráci na další dva roky, a tak se její jméno s Velkou pardubickou spojuje minimálně do roku 2021,“ uvedl Karel Waisser, generální ředitel Slavia pojišťovny. Navíc se Slavia pojišťovna rozhodla spolupracovat s Dostihovým spolkem a.s. i na jiných projektech.  

Slavia pojišťovna se titulárním partnerem nejstaršího a nejtěžšího dostihu stala v polovině roku 2019. „Rozhodli jsme se uplatnit opci a prodloužit spolupráci na další dva roky. V této souvislosti dochází také k navýšení obchodního plnění a rozšíření spolupráce, která bude spočívat ve využití závodního areálu pro eventy Slavia pojišťovny. Zvažujeme i zařazení dostihu s dotací Slavia pojišťovny v jednom z kvalifikačních dnů,“ vysvětluje Waisser.

„Rozhodnutí Slavia pojišťovny jsme samozřejmě přivítali. Potvrzuje to naše přesvědčení, že volba partnera byla správná a že jsme – i díky propojení dvou silných, českých a tradičních značek – našli silného spojence,“ komentoval rozhodnutí pojišťovny místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. a náměstek primátora města Pardubice Petr Kvaš.

Slavia pojišťovna se titulárním partnerem Velké pardubické oficiálně stala v srpnu 2019, jen pár dnů před třetí kvalifikací na 129. Velkou pardubickou. Aktivně se tak zapojila do druhé poloviny sezony 2019. „Už v letošním roce se Slavia pojišťovna podílela také například na programu výstavy Koně v akci, pro příští léta jednáme o rozšíření spolupráce kromě dostihů také na další projekty. Věříme, že spokojenost ze vzájemného partnerství je na obou stranách a že máme ještě dostatek prostoru k dalším aktivitám,“ řekl výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Jaroslav Müller.

V roce 2020 oslaví Velká pardubická velké jubileum. Druhou říjnovou neděli se poběží už 130. ročník legendárního dostihu. Oslavy a připomínky historie Velké pardubické se budou prolínat celou příští sezonou.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.