Mikulášský dárek od nás – zahájili jsme prodej vstupenek na Velkou pardubickou

Symbolicky v den, kdy naděluje Mikuláš dárky, zahájil Dostihový spolek online prodej vstupenek na 133. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou a také dvou typů permanentních vstupenek na sezónu 2023.

  1. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou

Od 5. prosince 2023 lze v online prodeji prostřednictvím webových stránek Pardubického závodiště www.zavodistepardubice.cz zakoupit všechny typy vstupenek – jak na stání včetně rodinného vstupného, tak k sezení na tribunách. Podle typu tribuny a rozsahu nabízených služeb se cena pohybuje od 800,- Kč výše.

Vstupenky na stání jsou v online prodeji nabízeny za výhodnější ceny oproti nákupu na pokladně v den konání akce. Základní vstupné (dospělý) je za 400,- Kč, zlevněné pro děti a seniory pak za 200,- Kč. Rodinná vstupenka pro dvě dospělé osoby a až tři děti vyjde na 1100,- Kč. Na místě budou lístky prodávány o stokorunu více.

V pořadí již 133. ročník Velké pardubické se Slavia pojišťovnou se uskuteční v tradičním termínu druhé říjnové neděle, tedy 8. října 2023.

 

Permanentní vstupenky

V sezóně, kdy Dostihový spolek oslaví už 30. výročí svého založení, nabízí dva druhy permanentních vstupenek.

„Celoroční balíček“ opravňuje ke vstupu na všechny dostihové mítinky včetně 133. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou a výstavy Koně v akci. S výjimkou Velké pardubické mohou jeho držitelé využít místa k sezení na jakékoliv otevřené tribuně (nikoliv v ložích zastřešených budov). S tímto typem permanentky je možné parkovat v areálu Pardubického závodiště, nebo na jiném předem oznámeném parkovacím místě při všech akcích s výjimkou 133. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. V rámci vstupenky je také dostihový program. Celoroční balíček lze pořídit za cenu 2000,- Kč.

„Celoroční permanentka“ opravňuje ke vstupu na všechny dostihové mítinky včetně 133. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou a výstavy Koně v akci. Stejně jako v případě Celoročního balíčku lze s výjimkou Velké pardubické využít místa k sezení na jakékoliv otevřené tribuně (nikoliv v ložích zastřešených budov). Součástí této permanentky ale není parkování a dostihový program. Její cena je 1000,- Kč.


Při online nákupu permanentních vstupenek zákazník obdrží elektronickou cestou voucher. Ten lze vyměnit za plastovou kartu v rámci dostihových dnů v dubnu a květnu příštího roku na pokladnách Pardubického závodiště.

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Do úvodní kvalifikace míří vítěz Velké Mr Spex

Souboj ryzáků ovládl ten starší, Lodgian Whistle opět zazářil

Sezóna 2023 bude plná změn

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.