Články Volný čas Plesy a galavečery

Koně na Žofíně 2020 - zrušení akce

Pořadatel časopis Jezdectví vám s politováním oznamuje zrušení galavečera Koně na Žofíně 2020. Nový termín se nyní projednává a bude již brzy upřesněn. Zakoupené vstupenky lze vrátit do 30. 4. 2020 v místě zakoupení.

Galavečer Koně na Žofíně 2020 se nekoná

S ohledem na nařízení bezpečnostní rady vlády ČR jsme nuceni zrušit konání společenské akce Galavečer koně na Žofíně 2020. O organizaci předání cen a vyhlášení nejlepších jezdců v jednotlivých kategoriích za rok 2019 Vás budeme co nejdříve informovat. Děkujeme za pochopení.

Galavečer Zlaté podkovy

Město Humpolec spojuje 50 let své historie s pořádáním finále Zlaté podkovy (ZP). Zároveň se také stalo pořadatelem Galavečera všestrannosti a spřežení, při kterém jsou vyhlášeni nejlepší jezdci všestrannosti a spřežení uplynulé sezóny v jednotlivých kategoriích. Dále pak například osobnosti ZP, její sponzoři nebo třeba i koně a přísedící roku. Vozatajové jsou hodnoceni na základě celkových výsledků Českého poháru spřežení. Na začátky této již tradiční akce jsem se zeptal toho nejpovolanějšího, otce celé myšlenky Jaroslava Grodla.

ČJF ocenila jezdce a koně roku 2019. Uspěli potenciální olympionici

Aleš Opatrný se stal parkurovým jezdcem roku 2019, Anna Kellnerová uspěla v kategorii do 25 let a skokovým koněm roku je Caleri Zuzany Zelinkové. Při galavečeru České jezdecké federace byli v sobotu večer oceněni zástupci všech jezdeckých disciplín.

Galavečer Jihomoravské oblasti 2020

V sobotu 11. ledna 2020 se od 17. hodin uskuteční v KC Semilasso v Brně galavečer Jihomoravské oblasti. Během večera budou předány ceny nejlepším jezdkyním a jezdcům Jihomoravské oblasti. Večerem bude provázet Tomáš Aberl. K tanci a poslechu zahraje skupina Hoblbýt a DJ Dave. Podrobný program uvnitř.

Galavečer ČJF 2020: Nominace

V sobotu 25. ledna 2020 proběhne v Národním domě na pražských Vinohradech galavečer České jezdecké federace spojený s oceněním nejúspěšnějších jezdců a koní uplynulé sezony ve všech disciplínách pod hlavičkou ČJF.

FEI Awards 2019: Nejlepší jezdkyní Ingrid Klimke

V úterý 19. listopadu byly ve Státním kremelském paláci v Moskvě během FEI Awards Gala vyhlášeni vítězové cen FEI Awards za tento rok. 

Koně na Žofíně 2020 - stůl vítězů

S příštím, již XVIII. ročníkem galavečera jezdectví Koně na Žofíně přivítáme jaro - koná se totiž na druhý jarní den 21. března 2020. Novinkou zde bude po dohodě s Asociací Český skokový pohár čestný "Stůl vítězů", kam budou pozváni všichni vítězové velkých cen tohoto seriálu!    

Koně na Žofíně 2019 - Ceny časopisu Jezdectví

Již XVI. ročník galavečera jezdectví Koně na Žofíně proběhl v termínu 9.  března 2019. Na programu bylo opět vyhlašování cen časopisu Jezdectví včetně koní roku nebo Pavo Poháru Jezdectví, kde vystoupilo na podium pět nejlepších (skoky, všestrannost, drezura, skoky děti, skoky junioři a skoky mladí jezdci). Své 3 nejlepší jezdce v několika kategoriích vyhlašovaly skoková i drezurní komise ČJF. V Malém sále proběhlo od 15:30 hodin vyhlašování oblasti Praha. V roce 2019 se bude konat galavečer 21. března!

Společenské akce v sezoně 2018/2019: Galavečer pony

Blíží se doba bilancování a hodnocení uplynulé sezony, proto přinášíme tradiční seznam galavečerů a slavnostních vyhodnocení spojených s příjemnou zábavou.

1 2 3 4 ... 11

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.