Národní pohár dětí a mládeže - Děpoltovice 2017

Národní pohár dětí a mládeže ve skoku na pony a velkých koních 15.7.2017 proběhl pod záštitou hejtmanky Karlovarského kraje p. Jany Vidumetzové v arealu Pegas Děpoltovice. Bylo to třetí kolo seriálu a startem proběhlo 166 závodníků.

První kola probíhala s hodnocením na styl jezdce a druhá kola na rozeskakování.

První finálové kolo NOVICE 8 - 10 let se podařilo oddekorovat za účasti zástupce karlovarského kraje p. Josefa Váni a starostů okolních obcí, kteří přišli podpořit děti a jezdecký sport a to Obec Děpoltovice p. Štikar, Obec Stanovíce p. Kondelčíková a Město Nová Role p. Pokorná, patří jim poděkování, že si udělali čas i v nevlídném počasí, které nás celý den provázelo. Nejmenší závodníci si to užili s celou parádou a snad se jim to líbilo. Na ostatní již tolika času nebylo, závodní den skončil o půl desáté večer a spousta dětí čekala ještě dlouhá cesta domů.

Jezdci z karlovarské oblasti stáli několikrát na stupních vítězů zásluhou malé Klárky Hlaváčkové, Daniela Pospěcha a dalších závodníků z celé oblasti.

V neděli pokračovalo mistrovství oblasti jezdců na pony, které ovládla Klárka Hlaváčková, v soutěži STP Daniel Pospěch a na dalších dekorovaných místech opět K. Hlaváčková. Nejtěžší soutěž dne vyhrál Václav Žižka se svým Gucci 4, druhý byl Daniel Pospěch a třetí Karolína Pavlů, pro kterou to byl její první start v takovéto soutěži.

Kdo přijel závodit, tak si opravdu tento víkend užil i přez sobotní nevlídné počasí.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.