Májové slevy na deky v Dance and Jump

Jak již bývá v našem obchodním domě Dance and Jump pravidlem, připravujeme na nadcházející státní svátky výhodné nákupy. Ve středu 1. května, odstartuje v prostorách obchodního domu Dance and Jump v Praze akce pod názvem „MÁJOVÉ SLEVY NA DEKY“. Od tohoto data si můžete vybrat ze širokého sortimentu vybraných dek pro koně se slevou až 80 %, a to exkluzivně ještě před začátkem sezóny.

Akce potrvá do vyprodání zásob. Pomůžeme vám připravit vašeho koníka na všechny rozmary jarního počasí - déšť, chladno, slunce i létající hmyz - za nejvýhodnější ceny na trhu!

Garantujeme vám široký výběr dek v akci, a pokud si přesto žádnou nevyberete, nabízíme vám o státních svátcích 1. a 8. 5. SLEVU 20 % na všechny nezlevněné deky! Kompletní seznam akčních dek již naleznete na našich webových stránkách www.danceandjump.cz.

Současně s výprodejem dek bude probíhat i výprodej udidel a značkových pánských rajtek. Široký výběr akčních udidel jsme navíc zatraktivnili akcí 3 + 1 ZDARMA, kdy při koupi 4 udidel v akci dostanete nejlevnější udidlo ZDARMA. V neposlední řadě je nutné zmínit opravdu zajímavé slevy na značkové pánské rajtky, které ještě nikdy nebylo možné pořídit za lepší ceny! Z obrovského výběru akčních rajtek stojí za zmínku pánské rajtky značky Equiline, které bude možné zakoupit za 1.190,- bez sedu a za 1.590,- s celokoženým sedem.

Nejen výše uvedené akční nabídky na vás čekají v našem obchodním domě. Máme pro vás připraveny krásné nové kolekce od nejvýznamnějších světových výrobců. Nabízíme široký výběr vybavení pro koně, krmiva a krmné doplňky. Dětem můžete zakoupit nové luxusní dárkové předměty německé firmy Pferdefreunde.

Oba státní svátky 1. a 8. května bude otevřeno od 10.00 do 18.00 hodin.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že vás naše nabídka osloví.

Váš Dance and Jump Team

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Testujeme MG EHS

Obnova jabloňových alejí

Vychází prosincové číslo Jezdectví 2022

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.