Mezinárodní výstava arabských koní

Srdečně zveme všechny milovníky koní na zcela ojedinělou akci, která se již tento víkend uskuteční v Praze na Císařském ostrově. Jedná se o mezinárodní výstavu plnokrevných arabských koní s názvem Prague Intercup. Tato jedinečná událost se bude konat v termínu 4. – 5. 9. a naváže na tradici národních výstav plnokrevných arabských koní, jejíž IX. ročník proběhne před zahájením části mezinárodní.

Diváci budou obdivovat krásu těchto ušlechtilých koní na zástupcích tohoto nejstaršího a nejčistšího plemene koní např. z Dubaje, Spojených arabských emirátů, Itálie, Maroka, Německa, Polska a dalších, do Mezinárodní výstavy je přihlášeno 81 koní.

Výstavu pořádá ACHPAK ČR (Asociace chovatelů plnokrevných arabských koní) a program začne v sobotu 4. 9. v 10 hodin IX. Národní výstavou, od kategorií juniorských až po seniorské a bude pokračovat mezinárodní výstavou Prague Intercup, jejíž zahájení je plánováno na 16 hodin odpoledne. Porota IX. ročníku Národní výstavy bude hodnotit ve složení: Princezna Allia Al Hussein (JOR), C. Darius (DE) a J. Bialobok (PL), mezinárodní část Prague Intercup budou hodnotit: Ch. Chazel (FR), A. Nordén (SE), F. Santoro (IT) a P. Gamlin (UK).

Věříme, že si tuto zcela ojedinělou akci nenecháte ujít!

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.