Uhynul hřebec Guidam Sohn

Jak na svém facebookovém profilu informuje Zemský hřebčinec Písek, dnes v noci dotlouklo srdce jednoho z nejúspěšnějších plemenných hřebců nejen v majetku ZH Písek, ale v celé naší zemi, hřebce 1053 Guidam Sohna.

Za svého působení v českém chovu dal 1053 GUIDAM SOHN mimořádně kvalitní a vyrovnané potomstvo. Ve sportu se v současné době úspěšně pohybují mimo jiné CHALUHA (matka po Centgraf) pocházející z chovu ZH Písek, kterou momentálně na mezinárodních skokových závodech, kde startuje pod jménem CHERIL, sedlá Ali Al Khorafi, 1.60m. Na konci srpna 2018 zvítězili na Asijských hrách 1.50m, ale na svém kontě mají i mnoho jiných skvělých výsledků (Doha CSI4* - W, Rayen CSI4* - W). QUIDO REBEL DK (matka po Lord) chodí mezinárodní soutěže CSI*** 1.40m, CHODEC (matka po Centgraf), 1.40m, BOUCHEROM (matka po Quick Star) - vítězka CSI** 1.45m Wellington, loni bohužel uhynulá LINET (matka po Vat) 1.50m, GALILEO (matka po Lombard) 1.40 m a mnoho dalších skvělých koní.

Do chovu dosud zařadil čtyři syny, tři s již dosaženou sportovní výkonností: 1558 GALANDRO ZH (matka po Lopez 17) - 1.45 m, 1991 QUIMERO-M (matka po Porter) – 1.60 m, 1961 QENTINO DONTH-M (matka po Carol), 1.45m.

Na körungu PK ČT 2016 prošli úspěšně druhým kolem předvýběru hned tři jeho synové: GABOO M (matka po Ermitaž), GALEN (matka po Le Patron), GUIRO (matka po Kojak).

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Hřebčín Slatiňany přivítal na svět první letošní hříbě

V národním hřebčíně Kladruby nad Labem se narodilo první letošní hříbě

Přehlídka dvouletých hřebců a výběr do plemenitby PK CS

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.