Pomoc pro koně v nouzi: Koně v Černošicích prosí o pomoc!

Vzhledem k déle trvající nepřízni počasí nabízíme zprostředkování pomoci pro koně v nouzi. Dostali jste se do problémů? Nabízíte pomoc? Piště nám na web@jezdectvi.cz . Posílejte také infromace z Vašeho okolí, fotografie, ... - vše co by mohlo jiným pomoci. Budeme postupně zveřejňovat na webu a na našem facebookovém profilu.

Aktualizace 3. 6. 23:10 HOD: Koně v Černošicích prosí o pomoc!!

Jsou v záplavové oblasti. Voda stoupá a koně jsou zavření v boxech - není se k nim jak dostat.
Shání se člun nebo lodička, aby se mohli alespoň pustit ven a mohlo se s nimi odplavat na kopec. Hasiči řekli, že není momentálně v jejich silách pomoct.
Kontakt na slečnu: 605 510 302

Hřebčín Favory nabízí pomoc.

Nabízíme možnost všem, které postihla povodeň ustájit u nás cca 10 koní. Rybník se nám s břehů vylil, ale stáje jsou suché a voda se k nim nedostane. Neváhejte nás kontaktovat, rádi pomůžeme. Kontakt zde.

Aktualizace 3. 6. 10:30 HOD: Ustájení u Slaného – v nabídce 15 boxů pro ustájení ohrožených koně povodněmi , auto na přepravu koní také k dispozici, kontakt: 606 115 784.

15:15 HOD: Nabídka pomoci na Plzeňsku.

Nabízíme pomoc pro koně postižené povodněmi - Plzeňsko. Volný box či přístřešek na pastvě. Máme vozík na koně  - v případě potřeby pro koníky i zajedeme a pomůžeme při evakuaci! Informace zde nebo na tel.: 723 572 341.

PF - 2023

Noblesní starokladrubští koně mají dávnou historii

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.