Nezapomenutelná Hawaiian Beauty

Hanka nám napsala:

Hawaiian Beauty, 3.4. 2002, Anglický plnokrevník

Beauty, pro někoho výjimečná, pro někoho prokletá…

Vstoupila mi do života přesně před deseti lety, když jsem se zkrátka zamilovala do krásného koně na obrázku. Slovo dalo slovo a já, ač jsem se ke koním vracela po dlouholeté pauze, jsem se na ní jela podívat. Než jsem se nadála, měla jsem koně doma.

Byl to začátek nekonečné lásky, ale i trápení…

Beauty je půl mého srdce, neskutečně charakterní a hodná, pro mě nezapomenutelná, moje vrba zpovědnice, psychiatr a kamarádka v jednom. Opravdu hodně mě toho naučila a za to ji budu navždy vděčná. Jezditelná byla sice jen tři roky, ve 12 letech, jak to u některých plnokrevníku bývá, ji začaly zlobit nohy. Situace se zhoršovala, ale my boj nevzdávaly a nikdy nevzdáme. Stále stojí, chodí a má chuť do života.

Nedávno oslavila 19 let, rozmazlovaná sekačka na trávu, která nás dost často svým zdravíčkem potrápí. Avšak vše je zapomenuto s její hlavou na mém rameni, pohledem do těch krásných upřímných očí a zafuněním do ouška.

Moje zlatá Beauty, přeji ti co nejvíc zdraví a ještě hodně společných let jen tak pro radost. Ať nás potká cokoliv, navždy budeš v mém srdci jedinečná a nezapomenutelná. Zkrátka moje první.

Spolu to zvládneme..

Navaj oslavil 27. narozeniny

Paráda oslavila 31. narozeniny

Kamejka oslavila 17. narozeniny

Vango oslavil 27. narozeniny

Navaj oslavil 27. narozeniny

Paráda oslavila 31. narozeniny

Kamejka oslavila 17. narozeniny

Vango oslavil 27. narozeniny

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.