Anja Beran bude mít autogramiádu v Equiservisu

V úterý 28. října se uskuteční v obchodním domě Equiservis autogramiáda Anjy Beran u příležitosti vydání její nové knihy „S respektem“ z edice Nakladatelství Brázda. V této nádherně ilustrované knize sděluje Anja Beran své celoživotní zkušenosti se studiem klasických jezdeckých ideálů a etických zásad, stejně jako to, jak podle nich jezdit a cvičit koně.

S respektem!

 

Kniha je rozdělena na čtyři samostatné části: JEZDEC, KŮŇ, VÝCVIK, ANATOMIE. Nezanedbatelným zdrojem informací jsou velice užitečné a praktické základy anatomie a fyziologie koně od veterinárního lékaře Dr. Gerdharda Heuschmanna, renomovaného specialisty na koně. Jím uváděná vědecká fakta podporují výcvikové metody, které v knize prosazuje autorka. Poskytuje tak jezdcům všech úrovní prostředky k dosažení nejvyšší úrovně jezdectví, s ohledem na nejdůležitější cíl, kterým je zachování blahobytu koně.
Úzkostlivá a svědomitá pozornost vůči fyzickému vývoji koně v průběhu jeho výcviku a trpělivý, korektní, postupný rozvoj napříč jednotlivými výukovými úrovněmi by měly mít vždy přednost před stužkami, finančními výhrami a slávou.
Ať jste jezdcem začátečníkem s minimálními zkušenostmi nebo zkušeným jezdcem, ať trénujete remonty nebo zdokonalujete pokročilého soutěžního koně, tato milá, přemýšlivá kniha vám poskytne nepřeberné množství odkazů na klasické výcvikové postupy.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.