Black Horse Show 2009 – informace (nejen) pro výherce

Gratulujeme všem výhercům vstupenek na úvodní představení Black Horse Show 2009, které se uskuteční v pátek 9. 10. od 19.00 hodin v jezdecké hale společnosti In-expo Group na Císařském ostrově v Praze 7. Dovolujeme si vás upozornit, že po domluvě s pořadatelem nebudeme vstupenky na představení zasílat poštou, abychom zabránili případné ztrátě během doručení, resp. jejich pozdnímu dodání. Vstupenky budete mít připravené k vyzvednutí od 17.30 do 18.30 hodin na pokladně v místě konání akce. Další podrobnosti pro výherce přinášíme ve článku. Pro ty z vás, kteří nevyhráli, máme ještě jednu zajímavou informaci – kvůli nedostatkům u některých soutěžících, resp. díky předešlé výhře 1 – 2 ks vstupenek, je stále 9 lístků ve hře. Stačí být pozorný a vysledovat, kam správně vložit opakovaně výherní kód, resp. nezapomenout si zviditelnit v medailonku své jméno a e-mail...

BHS

 

Nenechávejte prosím příchod až na poslední chvíli – vstupenky nemají přidělena konkrétní místa, což znamená, že čím dříve přijdete, tím lepší místo budete mít. Pro jejich vydání je nutné doložit svoji totožnost. Vstupenky budou vydávány pouze reálným výhercům, tedy osobám, jejichž jména byla uvedena v medailonku výherního příspěvku. Výhru není možné převádět na náhradní osobu! Vstupenky též není možné převádět na sobotní představení!

Dále si vás dovolujeme upozornit, že na místě bude možné dokoupit vstupenky na páteční představení v ceně 550,- Kč – na jednu vstupenku bude mít umožněn vstup 1 dospělá osoba a 2 děti do 15 let.


Veškeré další informace k programu najdete na www.blackhorseshow.eu.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.