Ceny časopisu Jezdectvi 2018 - Günstig CZ Malým koněm roku Kara

Na galavečeru Koně na Žofíně 9. března 2019 se mezi Cenami časopisu Jezdectví vyhlašoval také Günstig CZ malý kůň roku 2018. 

KLISNA KARA ZÍSKALA NEJVÍCE HLASŮ!

GRATULUJEME!

NOMINACE

B Günstig CZ Malý kůň roku

 

1. Alpinhorse Leslie

Roční hřebeček shetland pony minityp měří pouze 78 cm a letos se stal výstavně nejúspěšnějším ročním shetlandponym v ČR, majitelkou je Lucie Torolová.

 

2. Anitka

Klisna haflinga narozená na Pony farmě Úhlejov, mnohdy je v závodě nejmenší a i přesto se umístí na předních příčkách před velkými koňmi, startuje na závodech bez udidla, ale zúčastnila se i mistrovství Evropy haflingů (25. m.), vyniká svým úžasným charakterem díky, kterému s ní mohou pracovat mimo sezonu i úplní začátečníci, je to celým svým srdcem velká bojovnice a závodnice.

 

3. Artist – L

Hřebec haflinga v roce 2018 zvítězil na MČR pro haflingy v parkurech pony SP a STP, na ME haflingů získal stříbrnou medaili v parkurech a byl vyhlášen pro rok 2018 nejlepším sportovním haflingem, majiteli jsou Jana a Bedřich Hanákovi z Pernarce.

 

4. Kara

Je málo lidi z parkurového sportu, kteří by neznali tuto velice úspěšnou, letos patnáctiletou poničku. Společně se svou jezdkyní a zároveň majitelkou Janou Táboříkovou mají spousty dobrých výsledků nejen na českých kolbištích. Kara byla dva roky po sobě vyhlášena ponym roku (2016, 2017), nemá problém konkurovat velkým koním, což dokazuje na parkuru svou neuvěřitelnou rychlostí a chutí skákat a mnohokrát i zvítězit.

 

5. Michell Przechwozd

Narodil se 20. 4. 2009 jako první falabella narozená v Čechách z argentinské maminky, má na kontě nejenom chovatelské, ale i sportovní úspěchy, je několikanásobných Šampionem Przechwozd Tour, 2014 se stal historicky první vítězem Malé Velké pardubické minikoní s vodičem a v roce 2016 svůj titul obhájil, je již dvojnásobným tatínkem s úspěšným potomstvem.

 

Aktualizace 19. 1.: Nejvíce hlasů získali Alpinhorse Leslie, Artist – L a Kara. 

 

Ceny časopisu Jezdectví – SMS hlasování

O Cenách časopisu Jezdectví v 6 kategoriích rozhodnou svým hlasováním pomocí textových zpráv sami čtenáři. Jak hlasovat? Pošlete SMS zprávu s čísly svých adeptů na telefonní číslo 900 11 10 (jednotné pro všechny operátory) v následujícím tvaru: JE mezera KÓD mezera KÓD atd. (např. JE A1 B1 C1 D1 E1 F1). Pozn: Nemusíte hlasovat pro všechny kategorie! Maximální počet hlasů z jedné SIM karty (telefonního čísla) je tři. Hlasovat můžete od 1. prosince 2018 do 31. prosince 2018. 

Cena SMS je 10 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje ATS Praha (e-mail: info@atspraha.cz, tel.: +420 296 363 199).

Cena SMS je 10 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje ATS Praha (e-mail: info@atspraha.cz, tel.: +420 296 363 199).

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.