Den matek - zasoutěžte si s námi!

Dnes, v neděli 12. května slavíme Den matek. Právě k tomuto svátku se váže naše soutěž o knihu Christiane Slawik Koňská duše. Pro naše čtenáře nebylo složité doplnit, že pro úspěšnou kariéru jezdce je důležité „usilovně pracovat a nikdy to nevzdat; mít skvělé koně, skvělé majitele, dobré vybavení a - chápavou manželku"! Takže všem matkám přejeme krásný svátek a naší výherkyni zasíláme odměnu.

Vítězkou se stává paní Stejskalová, gratulujeme!

Původní článek:

Již zítra, tedy v neděli 12. května oslavíme Den matek. Právě k tomuto svátku se váže naše soutěž o knihu Christiane Slawik Koňská duše. Víte totiž, co je podle Guye Williamse, britského nositele bronzové medaile ze skokového mistrovství Evropy v Madridu, důležitého pro úspěšnou kariéru jezdce? „Důležité je usilovně pracovat a nikdy to nevzdat; mít skvělé koně, skvělé majitele, dobré vybavení a..." chybějící slova doplňte.

Malá nápověda: Citát pochází z knihy Ernesta Dillona Příprava skokového koně, kterou vydalo vloni nakladatelství Brázda. My jsme si ho s dovolením vydavatelství vypůjčili do jednoho z článků v květnovém Jezdectví.

Správnou odpověď zašlete emailem na web@jezdectvi.cz do neděle 12. 5. do 6.00 hodin. První správnou odpověď odměníme jinou knihou, Koňská duše od Christiane Slawik.

 

 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.