Dnes blahopřejeme...

...Ludvíku Jandourkovi ke čtyřicetinám! Skokový jezdec, zvukař, diskžokej v poslední době i výrobce překážek v jedné osobě jubileum oslavil již v pondělí malým hudebním festivalem ve Všeticích, kam dorazili hosté z celé republiky, dokonce i Marek Hentšel a Jan Hudeček z Baníku Ostrava a zastavil se i Josef Bartoš s manželkou! Spolu s Ludvou slavili další dva kamarádi - Roman Hanus a spolumajitel Sedlářství Libich Tomáš, ten měl čtyřicítku už 1. února. Od naší redakce obdrželi tradiční dárek, ovšem co jim nadělili třeba Kamil a Jiří Papouškové, Matěj Kotalík nebo Míra Šlechta?

Ano, tak toto je originální dárek z jihu....A byly i labutě (opravdu, kolotoč ale nevyužily jen místní děti, jako třeba Patrik Opatrný, Anetka Martínková, Natálka Libichová, Jiřík Papoušek nebo dcery majitele areálu holky Malákovy, ale samozřejmě hlavně dospělí:-)

Na "slavnostní fesťák" se dostavilo téměř 300 hostů a vesele se tančilo nejdříve pod širým nebem za doprovodu živé hudby a poté ještě v místním nedávno dokončeném stylovém sále pod taktovkou DJ (na to si ale Rodrigo přivezl kamaráda...) 

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.