Koně na Žofíně 2018 - dražba i tombola ve prospěch KRASAPOMOCI.CZ

Součástí večera bude také již tradičně bohatá soutěž o ceny. Letos jsme se spojili s nadací Táni Kuchařové, Krása pomoci (www.krasapomoci.cz), jež se zaměřuje na pomoc seniorům. Část výtěžku z tomboly poputuje právě na konto této nadace. Nově je také vyhlášena aukce obrazu známé jezdkyně a malířky Natálie Roučkové ve prospěch této nadace! Aktualizace 8. 4. 2018: Obraz byl i s pomocí Ondřeje Brzobohatého vydražen za částku 50 000 Kč - gratulujeme novému majiteli Radimu Skuteckému! 

 

 

Dražba proběhne po soutěži o ceny. Jste všichni zváni a bude jistě napínavé, kdo získá obraz Natálie Roučkové “Grey in the silver”, akryl na plátně, 2017, 80x60 cm.

Je až s podivem, že na Žofíně se jedná o premiéru dražby!

Při samotné aukci bude asistovat Taťána Gregor Brzobohatá i Natálie Roučková. 

 

SOUTĚŽ O CENY

Na jaké ceny se můžete letos těšit?

Jednou z hlavních cen, i letos losovaných na podiu během slavnostního večera bude wellnes pobyt pro dvě osoby od společnosti primazajezd.cz, dále rajtky a sako od společnosti Litex, bundy od Oldenburského chovatelského svazu, designové tričko T-shirt nati-y design, podsedlové dečky a doplňky krmiva Alavis, dárkový balíček výrobků prospívajících oním Vetoflex, dárkové balíčky Dance and Jump, oblečení a deky od společnosti Jana Horse i pytle s krmením Key Flow, Fitmin a Energys.

Dárkové balíčky s kosmetikou pro koně nám věnovala Bioveta, dámy se mohou těšit na balíčky vlasové kosmetiky od společnosti Paul Mitchell. Mezi cenami najdete dorty pro koně a psy od spoečnosti Animalcake, lahve kvalitního vína, whisky či líbivé brože Deers. Dárkové balíčky s vínem nám poskytla společnost GrECo JLT Czech Republic s.r.o., která se zabývá pojištěním koní, mezi cenami jsou i dárkové balíčky od společnosti Maso-uzeniny Schneider. Můžete se těšit i na knihy, a to z nakladatelství Arcaro, FotoGregor či z Mladé Fronty. Máme pro Vás připraveny i kalendáře, vstupenky na veletrh For Horse v Letňanech. Ani letos nebude chybět populární pracovní oblečení od společnosti Probez.

Ceny do tomboly však stále přibývají, tak se máte na co těšit!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.