Kamarád kůň se vrací se srdcem na dlani!

Již osmý rok se vrací na naše stránky v různých inovacích charitativní soutěž na podporu hipoterapie Kamarád kůň. V tomto roce přichází o měsíc dříve a s novými pravidly. Letošní téma soutěže zní „Kůň = srdeční záležitost!“. Soutěž je již pouze malířská, techniku – pastelky, vodovky, koláž apod. – si můžete zvolit jakoukoli, závazný je však formát obrázku: A4.

Kamarád kůň

Výstava obrázků a fotografií ve vyhořelém Ranči Loučka v roce 2008. Foto archiv Ranče Loučka.


Svá dílka můžete posílat na adresu: redakce Jezdectví, Křižíkova 35, 186 00 Praha 8 – heslo „Kamarád kůň“ do 31. července 2009. K obrázku nezapomeňte přiložit vyplněný (nejlépe hůlkovým písmem) registrační kupon, který najdete v příloze pod článkem, a své jméno a adresu napište ještě jednou na rubovou stranu své práce. Zároveň do obálky vložte i kopii dokladu o zaplacení registračního poplatku, který je letos 100 Kč (č. ú. 49418555, kód banky 2700, CABV, konst. symbol 0379, var. symbol 111, spec. symbol 9010).

Během srpna pak proběhne vyhodnocení v pěti věkových kategoriích: do 8 let, 9 – 11 let, 12 – 14 let, 15 – 17, 18 let a více. První tři umístění v každé kategorii získají knihu dle vlastního výběru od nakladatelství Brázda, dárkový balíček (tričko, čepice, klíčenka apod.) od společnosti Dance and Jump a dvě volné vstupenky do hipologického muzea ve Slatiňanech. Právě zde budou všechny zaslané obrázky vystaveny – a to od 1. do 30. září tohoto roku. Ve stejném termínu je uveřejníme na našich internetových stránkách, kde si je zájemci budou moci vydražit.

Získané finanční prostředky z prodeje obrázků a vašich registračních poplatků půjdou na nákup vybavení pro Ranč Loučka (Předklášteří u Tišnova), který provozuje mj. i hipoterapii. V loňském roce bohužel vyhořel, a přestože se jej díky vlně solidarity podařilo opět zprovoznit, stále je co dovybudovávat. Více se o ranči dozvíte na jeho stránkách www.rancloucka.cz.

Pevně věříme, že se i letos rozhodnete zapojit do tohoto projektu, protože nic nezahřeje u srdce více, než pomoc těm, kteří to nejvíce potřebují! 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.