Koně na Žofíně 2012 - kdo bude hlasovat?

Vyhlašování nejlepších drezurních a skokových jezdců a koní se blíží, právě dnes byly odeslány žádosti o hlasování všem hlasujícím. Drezurní i skoková komise nominovaly po 20 volitelích, kteří rozhodnou o tom, kdo 10. března vystoupí na podium - na podium totiž vystoupí pouze vítězové jednotlivých kategorií. Drezurní a skoková komise také budou na Žofíně vyhlašovat pořadatele roku. Každá ho však zvolí jinak. Jak a kdo tedy bude hlasovat?

Aktualizace 5. 2. 16 HOD: Jste zvědavi, kterého pořadatele zvolili sami drezurní jezdci? Přestože ne všichni zaslali svůj hlas, jednoznačné vítězství získal pořadatel loňského finále KMK a Challenge FEI Testu TJ Equus Kinsky. Gratulujeme!

 

Skoková komise se celkem shodla a vyhlásila pořadatele loňského seniorského mistrovství, tří velkých cen a finále Kritérií mladých koní, JK Ptýrov. Gratulujeme!

Drezurní komise požádala o pomoc některé jezdce (celkem 17) nominované na jezdce roku (nebo jezdce nominovaných mladých koní), jejichž seznam najdete pod článkem. Ti zvolí mezi dvěma kluby, jež předvybrala komise: TJ Equus Kinsky a JK Panská Lícha. Vyhlášen na Žofíně bude ten, kdo získá více hlasů.  

Pod článkem je také přiložen soubor s nominovanými jezdci, který může volitelům sloužit k vyplnění a zaslání na redakce@jezdectvi.cz.

Každý z hlasujících vybere tři nejlepší z každé kategorie (1.=3 body, 2.=2 body, 3.=1 bod) a zašle buď SMS na číslo 728157711, popř. emailem na redakce@jezdectvi.cz nejpozději do 31. 1. 2012.



Soubory ke stažení

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.