Koně na Žofíně 2016 - zbývá jen pět dní!

Je to neuvěřitelné, ale do galavečera Koně na Žofíně již zbývá pouhých pět dní! Tedy pouhých - kdybychom neměli ten přestupný rok, byly by to pouhé čtyři dny, což by organizační tým nesl hůře... Jak již víte, celý večer se ponese v rytmu brazilské samby - co nás tedy čeká brazilského, a co nás naopak nečeká, lépe řečeno, kdo bude chybět? Ano, i špatné zprávy neseme. Ovšem obecně bude sobota velmi napínavá, víte proč?

Bohužel bude chybět vítěz Pavo Poháru Jezdectví 2015 Aleš Opatrný, který, jak z našich stránek víte, bude v tu dobu startovat na závodech v Doha a snažit se získat co nejvíce bodů do olympijského žebříčku. Máme tedy všichni šanci být společně při tom, až se dozvíme, jak žebříček dopadl. Budeme Alešovi držet celý večer palce a snad vše dobře dopadne!

Zřejmě se nedostaví ani vítězka Pavo poháru Jezdectví mladých jezdců Anna Kellnerová, která je toho času, jak opět víte z našich informací, na závodech Sunshine Tour. Z oceňovaných jezdců se omluvila i třetí v PPJ dětí Kristýna Hofmeisterová.

Ale dost už špatných zpráv. Celý večer se ponese v rytmu veselé brazilské samby a latinsoamerických tanců, ty předvedou tanečníci známé skupiny Tradición a také se nás budou snažit naučit základům samby, abychom nedělali v Brazílii ostudu.

A proč v Brazílii? Tématem galavečera jsou olympijské hry, paralympijské hry, Brazílie, Rio de Janeiro - určitě se během nich dozvíte spoustu zajímavého! A to nejen v kvízu připrveném pro Jezdce roku 2015. Do olympijského budou oblečeny i hostesky na podiu a pro některé je připraven také "olympijský" dárek.

Když jsme u dárků - dostane ho také většina odcházejících hostů a na uvítanou zase obdrží prvních čtyři sta příchozích welcome drink od našeho dlouholetého partnera Bohemia Sektu!

Určitě bude dobré na Žofíně nechybět!

A pro ty, kdo dnešní zprávu dočetl až sem, máme jednu exkluzivní zprávu - naši čtenáři se trefili do Jezdce a Koně roku 2015 podle odborníků v 8 případech ze 12!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.