Lednové Jezdectví v prodeji od 29. 12.!

Jaký asi bude nacházející rok 2012? I na to se v lednovém čísle pokusíme odpovědět. Samozřejmě doufáme, že plný koní - a také Jezdectví, které díky vaší přizni vychází již 60 let...  A co jsme pro vás v prvním čísle jubilejního ročníku připravili?

Pro ty, kdo neodolají rychlosti a ušlechtilosti anglického plnokrevníka, jsme o populárním plemeni přinesli spoustu podrobností, a navíc jsme vyzpovídali Tomáše Lukáška, který nyní sedlá plnokrevníky až v daleké Malajsii. Stejné nadšení pro dostihy (ale nejenom!) sdílí také v Kolesách. Nezapomeneme ani na talentovanou hnědku Ready for Life, která se již bohužel prohání po nebeských pastvinách...

Ale abychom nesmutnili a začali nový rok s úsměvem na rtech, bude nejjednodušší nalistovat silvestrovský speciál, u něhož se nevydrží nesmát ani ti nejzarytější odpůrci humoru. Sportovci budou potěšeni profilem skromného a nenápadného Švéda Rolfa-Görana Bengtssona, který se díky své vlastní píli vypracoval až na nejvyšší místa světového žebřícku.

Navíc přinášíme recept proti nechtěné zimě: zahřejí vás fotografie Magdalény Strakové z letošní Apassionaty, příjemné teplo mají také Tomanovi ve své novotou vonící stáji a kdo chce přeci jen raději vyrazit na jízdárnu, tomu poradíme, jak pečovat o povrchy v zimě. Kdo si k srdci vezme slova německého trenéra Michaela Rohrmanna v jezdecké poradně, ten může na lednový mráz rovnou zapomenout.

Co chystá Aleš Opatrný na další sezonu, kterak probíhá na Floridě největší jezdecká tour na světě nebo zda okovat koně či neokovat, to jsou jen třešničky na dortu. No a pokud si v roce 2012 chystáte pořídit koně, proč to nezkusit třeba na aukci? Prostudujte téma měsíce a pak to pro vás bude hračka.

 

Obsah časopisu zobrazíte kliknutím na titulku v pravém rohu.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.