Na skok do Skal 2015

Okolo tisíce návštěvníků zavítalo do Skal u Rýmařova, kde tamní stáj Kincl, pořádala již 7. ročník koňské show "Na skok do Skal 2015".

Pro návštěvníky zde byl, tak jako v minulých letech připraven bohatý, celodenní  doprovodný program s celou škálou jezdeckých disciplín a to jak v samotné jezdecké hale, tak v celém areálu jezdeckého oddílu. Návštěvníci mohli využít jízdy v kočárech vozatajské školy ranče z Čeladné a zejména děti ocenily projížďky na koních, mini zoo a skákací atrakce.



Hlavní program se v odpoledních hodinách přesunul do jezdecké haly. Zde bylo k vidění ne jedno zajímavé vystoupení celé škály špičkových sportovců v jednotlivých jezdeckých disciplínách, jako voltiž s Lukášem Kloudou (aktuálně v první pětce nejlepších na světě), drezůra, nebo ukázka minihorse.

 

 

Tak jako v minulých ročnících, i letos bylo uspořádáno klání ve skoku do výšky, kterého se účastnil Cascar, nejlepší kůň českého chovu roku 2012 a v jeho sedle nebyl nikdo jiný, než Mistr republiky 2012 a reprezentant ČR v parkurovém skákání Josef Kincl mladší. Tato dvojce, spolu s Radkem Šidlem a Calvadosem nakonec zdolala překážku ve výšce 180 cm a tak jen o 17 cm. nebyl překonán rekord z roku 2011.

Ve dvacet hodin, kdy byla ukončena koňská show, vystoupil Jaroslav Uhlíř, kterého vystřídal, stejně jako v loňském roce zpěvák Xindl X. Celá show byla završena velkolepým ohňostrojem.

Stáj Kincl, jenž se zabývá vrcholovým sportem na poli parkurového skákání a provozuje jezdeckou školu a pořádá výcvikové lekce jízdy na koni pro malé i velké tímto děkuje všem partnerům akce „Na skok do Skal 2015“ Již nyní se Stáj Kincl připravuje na další ročník, jenž slibuje minimálně stejně vysokou úroveň s bohatým programem.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.