Nakreslete koně na stánku Jezdectví!

Jako každým rokem i letos se bude redakce Jezdectví aktivně účastnit koňských výstav v Pardubicích (Koně v akci) a v Lysé nad Labem (Kůň). Kromě redakčních týmů budeme mít na obou místech svůj prezentační stánek, kde vám nabídneme aktuální i starší čísla nejen našeho časopisu, ale i dalších titulů Pražské vydavatelské společnosti.

Budete mít též možnost si na něm koupit zcela nový stolní kalendář Jezdectví 2011 s fotografiemi Christiane Slawik. Někteří z vás si jej (event. nějaký jiný dárek) odnesou zcela zdarma. Každý, kdo přinese na náš stánek obrázek koně, příp. ho nakreslí přímo na místě, dostane se do slosování o ceny.

Jezdectví

Ilustrační obrázek z loňské soutěže Kamarád kůň - autorka Soňa Hubáčková z Prahy 10.

 

Každý, kdo přinese na náš stánek obrázek koně (povinný formát papíru je A4), příp. ho nakreslí přímo na místě (papíry a pastelky budou k dispozici), dostane se do slosování o ceny. To bude probíhat každou hodinu mezi 12.00 – 16.00 hod. (tj. 5x denně, min. počet obrázků do slosování jsou 3 kusy). Na konci každé z výstav vylosujeme jednoho výherce ročního předplatného našeho časopisu. Těšíme se tedy na vaši návštěvu!

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.