Poděkování za skokové soustředění ve Skalách u Rýmařova

Nestává se často, že by účastník soustředění chtěl veřejně vzdát dík svému trenérovi. Pan Josef Kincl ml. však na skokovém soustředění pořádaném TJ JO Horymas Horní Město odvedl dobrou práci - za což mu patří poděkování od Petry Hrnčířové. Nám nezbývá než popřát všem aktivním jezdcům, aby i oni odcházeli ze soustředění a tréninku podobně spokojeni a nabiti novými poznatky i dojmy.

První skokové soustředění, které uspořádala stáj TJ JO Horymas Horní Město, proběhlo pod vedením Josefa Kincla ml. ve dnech 13.-15.2.2009. Do Skal dorazilo 12 koní a 9 jezdců. Soustředění nebylo omezeno výkonností jezdců nebo koní, za což patří Pepovi velký dík, jelikož v dnešní době dostat se na soustředění se začínajícím koněm nebo jezdcem začátečníkem je docela obtížné.

 Josef Kincl ml.

Josef Kincl ml. na Laurea, CSIO **** Praha 2008.

Vedle skokové práce, která byla při večerním sezení rozebírána i na videozáznamu, se J. Kincl ml. také zaměřil na kavaletovou práci, práci na dvou stopách či na dobré opracování koně před samotným skákáním, což považuji za jednu z velice důležitých věcí, která je často opomíjená.

Snad se na mě nebude nikdo zlobit, když za všechny zúčastněné jezdce tímto Pepovi poděkuji. Především za jeho trpělivost, ochotu předat nám své zkušenosti, které získal mimo jiné i ze svého pobytu ve Švýcarsku, a dobrou náladu, která mu vydržela po celé tři dny soustředění.

Poděkování také patři paní Kinclové, která myslela na zahřátí všech jezdců a zúčastněných diváků v podobě teplého čaje doneseného přímo do haly, kde soustředění probíhalo, jelikož počasí ve Skalách bylo opravdu zimní.

Ještě jednou děkujeme a doufáme, že se zase všichni brzo sejdeme třeba při jednom z dalších soustředění.

Petra Hrnčířová

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.