SMS soutěž s firmou EQUITUM

Myslete na svého koně, pořiďte mu hezký dárek, soutěžte o tři stájové termodeky AWA od firmy Equitum, váš kůň bude v teple, v pohodlí a určitě vám bude za to vděčný!

Firma Equitum nabízí jezdecké potřeby pro koně - vše, co budete potřebovat ke správnému a úspěšnému chovu koní. Nabízí prodej chovatelského vybavení se zaměřením na technické vybavení stájí, boxů, vše pro pasení. www.equitum.cz

Soutěžíme o tři stájové termodeky AWA Economic 200 g, pokud správně odpovíte na otázku a vaše SMS bude v pořadí 21., 53. a 81. – potom se můžete vy i váš kůň těšit na výhru.

Stájová termodeka AWA Economic 200g
Teplá stájová deka s 200g termovýplní, která zahřeje vašeho koně bez ohledu na počasí. Je prodyšná a vyrobená z 300D Polyester materiálu. Má dvojité přední zapínání, křížové zapínání pod břichem a všité klíny při předních nohách pro větší volnost pohybu. V oblasti kohoutku je měkce podložená.


Soutěžní otázka zní:
Firma EQUITUM se zabývá také?
A) pasováním sedel
B) zajištění potřeb pro drobnochov (drůbež, králíci))
C) dovozem a stavbou plastových ohrad pro koně


Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru JE mezera EQ mezera A, B, nebo C (např. JE EQ A) na telefonní číslo 906 15 09, které je jednotné pro všechny operátory. Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž probíhá od 24. 11. 2014 do7. 12. 2014. Odpovědní SMS nelze zasílat ze zahraničí.
Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA v.o.s., Moulíkova 1b/3286, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51, www.platmobilem.cz. Výherci budou krátce po ukončení soutěže osloveni SMS zprávou se žádostí o zaslání kontaktních údajů.

 

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.