SMS soutěž s Jezdeckými potřebami Pavel Vachutka

Pojďte si spolu s Jezdeckými potřebami Pavel Vachutka zasoutěžit o podsedlové dečky Verona! Odpovězte správně na otázku v textu a jedna ze čtyř módních deček s diamant prošíváním může být vaše!

Jezdecké potřeby Pavel Vachutka - nabízejí kompletní sortiment jezdeckých, chovatelských potřeb i stájového vybavení jak v kamenném obchodě, tak přes internetový obchod. V jejich nabídce naleznete pracovní i soutěžní oblečení a ochotně vám poradí při vašem nákupu. Více info na www.jezdecke-potreby.eu

Do této soutěže věnovaly čtyři podsedlové dečky VERONA – je to módní podsedlová dečka s diamant prošíváním. Vnitřní a horní díly jsou vyrobeny z prodyšných vláken, což zajišťuje velkou míru absorpce potu. Plněné 15 mm pěnového materiálu. Anatomický střih zajišťuje dokonalou fixaci.


Soutěžní otázka zní:
Od jakých firem můžete zakoupit jezdecké oblečení v JP Pavel Vachutka?
a) od firem Pikeur, Eskadron
b) od firem Loesdau, Neumeister
c) od firem HV Polo, Kingsland

Pokud správně odpovíte na otázku a vaše SMS bude v pořadí 15., 30., 45. a 60. získáte podsedlovou dečku Verona.


Odpovědi zasílejte formou SMS ve tvaru JE mezera JPV mezera A, B, nebo C (např. JE JPV A) na telefonní číslo 906 15 09, které je jednotné pro všechny operátory. Cena jedné SMS je 9 Kč včetně DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen. Soutěž probíhá od 8. 9. 2014 do 22. 9. 2014. Odpovědní SMS nelze zasílat ze zahraničí.

Poskytovatelem služby je BAUER MEDIA, v. o. s., Moulíkova 3286/1b, 150 00 Praha 5,
kontakt infolinka: 225 008 111. Výherci budou krátce po ukončení soutěže osloveni SMS zprávou se žádostí o zaslání kontaktních údajů.

Buďte vždy v obraze s magazínem Jezdectvi.cz.
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte tak nejrychlejší přístup k zásadním novinkám a akcím.

Z odběru je kdykoliv možné se odhlásit.